5 april 2013

Tillfällen att inspireras

Jag har för tillfället två inspirationsföreläsningar inbokade, dit ni alla är mycket välkomna. Den första är om bara några dagar (hjälp!) på After Eight i Jakobstad. De ordnar i år igen Fashion week och i år fokuserar de ännu mera på second hand och personlig stil - jee! Förutom att jag ska prata 10.4, kl. 19 så har de en hel del annat kul program hela veckan, som fashion battle. Det här är visionen med mitt prat:

En hållbar och roligare garderob 
Om att konsumera mera hållbart, om att tänka mera kreativt kring sina egna kläder, fixa om själv och fram för allt att ha roligt när du klär dig. Det blir också en granskning av Hannas egna garderob, tillsammans med en våg – lider min garderob av övervikt? 

Jag är ute sent som vanligt så konceptet är inte klart ännu jag är därför lika nyfiken som er på hur det blir.

Den 18.4 blir det inspirationskväll på Hoppets Stjärnas loppis i Närpes, i samarbete med Närpes vuxeninstitut (dit man ska anmäla sig). Tanken är att inspirera och visa massor med exempel på vad man kan göra av gammalt material, både kläder och inredning. Först 45 min snack sedan mingel, bläddra i böcker, söka fynd i loppiset som håller öppet under kvällen. Man får också chans att klämma på kläderna jag sytt av trasmattor.

Reklampaus slut.

7 kommentarer:

Anonym sa...

låter riktigt kul!
synd bara att jag har en annan föreläsning samma dag.
lycka till!

Anonym sa...

Chans att klämma på trasmatt-kollektionen !!
Har prickat in 18.4 , kan knappt "bärg" mig ;)
Här är det mer än garderoben som har övervikt, även tanten&pysselskrubben, behövs "ifall om...."
Inspiration ramla till, ska gå och gräva lite.
Lycka till i J.stad&Närpes !
Loppistanten

Alexandra Sandbäck sa...

Hej! Önskar du skulle hinna in till Mystic Magasinet då du är i Jakobstad, eller ta en kaffe med mig på samma tema. Saker är i planeringen och jag skulle gärna byta ett par ord med dig! :)

verkstaden verstas sa...

Duktiga DU! Du är kreativ, rolig och tankeväckande. Tack för föreläsningen. : )

Johanna sa...

Hej! Tycker väldigt mycket om din blogg då jag är långt hemifrån. Undrar om du kanske skulle kunna göra en loppis-guide för Kstads området? En lista och karta och öppettider?

Hannasvirrvarr sa...

Verkstaden - Åh tack!

Johanna - Det ska väl inte vara en omöjlighet. Tyvärr är det inte så väldigt "loppisrikt" här. Jag försöker alltid gå på loppis när jag är på andra orter. Förstås på sommaren dyker det ju upp gårdsloppisar här och där men de är ju bara tillfälliga.

malin sa...

synd att jag missade det, kom på först i efterhand att det var du..;)