28 juli 2012

Supertiming och tre varv färg

Igår kväll målade vi väggen i mitt arbetsrum i helt fel färg! Vi skulle köpa färg på några minuter innan butiken stängde, vi hittade inte rätt och köpte i panik helt fel. Insåg vi när vi målade. Det var ungefär samma skrikiga turkosa färg som fuktspärren man målar i t.ex. kök innan man kaklar. Så i morse körde vi iväg för att köpa en ny burk målfärg.

Precis när vi hade startat körde vi förbi ett par som höll på att packa ett bilsläp med gamla möbler. På kärran såg jag precis en sådan hatthylla som jag kvällen innan konstaterat att jag skulle behöva i mitt arbetsrum. Vi körde tillbaka och frågade om de säljer.
Det gjorde de gärna. Förutom hatthyllan fick vi också med oss två sängbord.

Sen köpte vi färg och jag gjorde en beställning på ett ordentligt tillskärningsbord hos ett lokalt träföretag. En lättnad att få det ordnat.  Och så här såg det ut när vi lämnade rummet ikväll, när det mörknade ute och det tredje varvet färg höll på att torka. Mycket ska ännu hända men jag är betydligt lugnare just nu. Och imorgon fylls Kaskö med gårdsloppisar. Då är vi där!

11 kommentarer:

Borgmästaren sa...

Kul att se! Rummet har potential!

Monica sa...

Det ser bra ut,snygg färg!

Fia aka. Mollys Mamma sa...

Nej men nej!! Va gårdsloppisarna i kaskö idag?! Voi nu #$%#@*&!!! :(

JcS sa...

Fin färg du valde! Och fint rum har du!
Jag ville också åka till Kaskö, men blev utan sällskap och jag ville inte gå ensam. Men för att tänka positivt, så kommer det ju alltid nya gånger! :)

Hannasvirrvarr sa...

Borgmästaren - Jag väntar så att få allt på plats...

Monica - Tack!

Fia, JcS - En tröst är att det inte var så jättebra i år. Ganska lite grejer kändes det som...

Fia aka. Mollys Mamma sa...

Jcs>> du sku ha komi ett mieg, jag å sku ha vila fari! :)

Hannasvirrvarr sa...

Fia - Pratade jag inte om Kaskö när jag var hos er sist? När vi pratade om helgen och Lidstock, men kanske jag kom av mig. Nåja, nya chanser kommer...

Fia aka. Mollys Mamma sa...

Nää, du sa att nån (minns int namnet) sku kom till er och att ni sku fix på kontoret. Du kom nog säkert av dig jo...

JcS sa...

Fia - tänkt nästan fråg på fb om nain sku ha kumi mie, men så tänkt jag att ingen vill funu kom :)

Ika sa...

Härlig färg! Ser att du följde mitt råd. ;) ser också fram emot att få se fler bilder från det här rummet, tycker att den här kombinationen av varm mörk turkos-gråblå gör sig väldigt fint med vitt.

Hannasvirrvarr sa...

Ika - Jo så blev det, insåg att jag hela tiden egentligen velat ha en blå färg men avfärdat det med att blå är en kall färg. Fast så insåg jag ju att det också finns varma blåfärger :)