26 juli 2012

Paniken och den lugna bilden

Nu har en viss panik till sist infunnit sig. Jag är så ofokuserad, jag är efter i schemat (eller nej, jag har ju inte ens GJORT ett ordentligt schema - men jag är efter i alla fall!) och om bara någon dag här ska jag börja försörja mig själv som egen företagare!!! HJÄLP.

Jag vet inte hur jag ska transformera kaoset här hemma (och i mitt huvud) och det tomma arbetsrummet till ett fungerande och inspirerande arbetsutrymme. Just den biten är inte min grej. Helheten. Jag vill bara ha skiten på plats så jag får hugga in och börja sy.

Skönt i alla fall att känna ett sug efter att sy. Och imorgon kommer min överlägset mest välorganiserade väninna på besök för några dagar. Jag hoppas vi får en hel del till stånd. Det är inte direkt någon strandsemester jag har planerat för henne.

För att väga upp paniken lite grand blir det en sval sommarbild för att inte illustrera mina känslor just nu.
Hästar på sommarbete en mycket tidig morgon (alternativt natt) för kanske två somrar sedan.

Och till min egen förvåning blev jag betydligt lugnare efter att ha stirrat en stund på bilden och föreställt mig doften. Sommarnatt och betande hästar. Får väl fundera på att printa ut den och hålla upp den framför mig konstant de närmaste dygnen. He eh...

2 kommentarer:

Emma sa...

Lycka till med företagandet! Allt faller på plats skadu se :)

Borgmästaren sa...

Tag en minut i taget. Mer än så kan man ändå inte leva.