17 oktober 2011

Den här dagen började inte bra, men jag trivs på jobbet

Det började dåligt redan i morse, jag försov mig och väcktes av ett samtal kl. 04.06. Åtta minuter senare befann jag mig på jobbet, väldigt yrvaken. Sen fattades det en hel bunt med tidningar och sedan fattades ännu en tidning, som jag körde omkring och letade utan resultat. Så var det ett papper med ändringar som jag glömde och fick köra tillbaka och fixa till.

Och sen ägnade jag tre timmar till i en postbil senare under dagen, för att lära mig den tredje nya rutten på 8 veckor. Det här var nog den mest förvirrande hittills.

Men jag trivs faktiskt förvånansvärt bra med det här jobbet. En av orsakerna är nog att det är så tydligt vad som förväntas av mig. Jag ska dela ut tidningar till de som prenumererar. Varken mer eller mindre. Obeskrivligt skönt faktiskt. Skönt är det också med ett tydligt system och en mycket konkret uppgift. Precis vad jag behöver just nu.

1 kommentar:

Krisses hantverk sa...

Jag tror det är bra att byta arbete och inte hålla på med samma sak i all oändlighet. Fast de där tidiga morgnarna låter onekligen rätt jobbiga... man vänjer sig säkert. Bra att du trivs. Jag skulle också kunna tänka mig arbetsbyte så småningom...