30 maj 2011

En tung dag och en ny chans

Igår gjorde vi allt annat än helgade vilodagen. Vi flyttade och flyttade. Tills händerna var röda och nariga, krafterna sinade, svetten rann, axlarna värkte och tills tårarna nästan rann. Sen köpte vi grillmat och ojade oss över dagen som gått.

Idag vaknar jag upp med en riktigt trött kropp och en stökig lägenhet. Men med havsutsikt och en känsla av lättnad. Nu har vi kommit hem. Nu vägrar jag att flytta på flera år. Nu ska vi bo här och ha det bra. Vi ska städa upp och rensa ur ordentligt bland våra saker.

Att flytta känns som att få en ny chans.

7 kommentarer:

hani sa...

super! kämpa vidare o hoppas vi ses snart :) kram!

Anonym sa...

Nu finns i alla fall realistiska möjligheter till att ni ska få ordning där ni bor :-) Jag riktigt "fröjdar" mej över ditt hobbyrum, vilken lyx, och med dörr som man kan sätta fast och allt!! :-D
Mamm

popetotrora sa...

Ja, visst är det jobbigt att flytta, men ack så härligt det ärnär man äntligen är på plats! :-)

Anonym sa...

När kommer bilder från festen?? :) // Oona

HannasVirrVarr sa...

hani - jaa, hoppas jag med!

Mamm - Jag påpekar ofta min glädje över dörren som går att stänga, då tyckte Anders jag var min mamma upp i dagen (och syftade på datorrummet och dörren som du är hemskt mån om att stänga) :)

Petra - Verkligen! Lite som en förlossning :P

Oona - Fråga Ida, det var hennes kamera :D

Emma Audas sa...

Bor den där fågeln ännu på sovrumsgolvet?

HannasVirrVarr sa...

Emma - Den har flugit upp och satt sig på fönsterbrädet. Där sitter den och kastar längtande blickar ut mot de grönskande träden...