28 juni 2013

Det är fredag och blogglista

Jamenvisst, jag kör Linns blogglista mot sommartorka i bloggen.

Dagens planer:
Jobba en rätt så vanlig dag i ateljén. Och som vanligt skulle jag vilja hinna med mera än jag kommer att hinna med.
Min lunch kommer att bestå av:
Medhavda matrester från igår (marthapoäng!).
Vädret utanför mitt fönster är:
Mulet. Ganska skönt, det är trist att jobba bort fantastiska soldagar.
Inatt drömde jag:
Kan inte minnas det mera. Nej, vänta det gör jag visst nu när jag tänker efter, men det var en lång och mestadels tråkig historia. Förutom att jag tappade bort mina byxor på utekvällen och gick hem i bara trosor, det var konstigt.
Igår hände detta:
Igår? Igår? Jag jobbade, sov en tupplur och nobbade en planerad länk.
Dagens outfit består av:
Samma jeans som varje dag. En trikåtopp och en trikåtröja som jag bara klippt upp framtill och använder som kofta.
Det här är min favoritlåt just nu:
Pass.
Den här sommaren har jag lärt mig något nytt:
Jo, jag har lärt mig ordet "kofot" på finska. Sorkkarauta. Och så finns det ju mycket tid kvar att lära. I hela augusti kommer jag att få ägna mig åt hundraprocentig självutveckling genom att lära mig ett nytt jobb. Jag ska berätta mera om det senare. Det är sådär skrämmande på ett skönt sätt som jag älskar. Så har jag också insett under en längre tid att jag hellre jobbar med att kläcka idéer än att förverkliga dem (jag är helt enkelt bättre på det förstnämnda).
Nästa fest jag ska gå på är:
Fest? Lika obekant ord som "semester".
Just nu är jag irriterad på:
Egentligen inget konkret just nu. Men över lag så irriteras jag av att människor har blivit så dåliga på att ta ansvar över sitt eget beteende. Jag irriteras också fruktansvärt av inskränkta normer kring manligt och kvinnligt. Och så irriteras jag av att vi tar välfärden för given och som en självklar rättighet.
Jag är i själva verket rätt så missnöjd med hur världen ser ut, att pengar styr allt och att resurserna fortfarande idag är så sjukt ojämnt fördelade. Giriga människor med makt är kanske det allra värsta. Nej huj, det där var ingen bra fråga, borde inte ha öppnat den där dörren en fredag. Fast med den igen!
Däremot vill jag rekommendera:
Att läsa mycket böcker och inte klaga på vädret. Då blir du vis och tacksam!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag drömde också att jag gick på offetlig plats i trosor inatt och bara ville dra ner min t-skjorta! Men jag vet inte ens orsaken till att jag gick i trosor... Pinsamt kändes det i varje fall!

P sa...

Hej, hittade lite diy saker som såg söta ut och kom att tänka på dej: http://www.fashiondivadesign.com/27-useful-fashionable-diy-ideas/
särskilt dragkedjehalsbandet tyckte jag om!

Kitten von Kat sa...

När jag drömmer att jag är utan byxor eller att ingen vessa jag hittar går att använda brukar det vara för att jag i verkligheten sover utan byxor eller är wc-nödig ;)

Annars irriteras jag av ganska samma saker som du verkar det som. Vad ska vi gör åt saken Hanna?!