22 februari 2013

Något att lyssna på

Jag brukar ha på spotify här i ateljén men nu måste jag betala för att få fortsätta så jag söker mig (mest i lathet) till andra alternativ. Radio Vega har spelat några dagar men idag blev det lite väl regional förmiddag så jag vände mig till Sveriges sommarpratare. Varför gjorde jag inte det tidigare?! Det är perfekt att lyssna på när man håller på med jobb som inte behöver tankeverksamhet och idag har jag en massa sånt på lager. Soran Ismail var bra, David Hellenius nästa.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hur bra som helst! Det finns ju ett arkiv också, med både sommar- och vinterpratare. Ganska många timmars trevligt lyssnande har du framför dig! /a-k

Linda sa...

Kan även tipsa om P3 Dokumentär. Finns mycket bra där!

Mankasfashion sa...

Ja! Det gor jag med, lyssnar pa alla intressanta sommar/vinter vardar. Ar sa himla avkopplande att ha det surrandes i bakgrunden nar jag jobbar. Och inte alls stressande som jag finner musik vara.

Lina sa...

Ja, kolla in SR:s poddarkiv. Många bra program, bl.a. "Kropp och själ" och "Oförnuft och känsla" är några favoriter för mig.

Nanò sa...

Att kopa spotify ar inte sa himla svart, jag avstod ocksa av lathet forst. Men, nu - sa himla värt pengarna tycker jag. Dom drar automatiskt summan du valjer fran ditt konto varje manad tills du stoppar prenumerationen - enkelt!

Fast ja, podcasts ar ocksa valdigt bra!

Anonym sa...

Rekommenderar Björn Lindeblads sommarprat om hans liv som buddistisk skogsmunk!