27 februari 2013

Att få vara frisk

I helgen låg jag helt utslagen med en otrolig huvudvärk som inte brydde sig om värkmedicin, jag spydde ett par gånger och hade stegring. Det var bedrövligt obekvämt i min kropp. Huvudvärken (och övrig kroppsvärk och skakighet) fortsatte hålla mig sällskap måndag och tisdag och fast jag förstod att det enda vettiga var att vila så hade jag inget val. Baksidan med att vara ensamföretagare. Oundviklig deadline och ingen annan som kan hoppa in i det här fallet. Gymnaster som inte ska behöva tävla nakna. Jag jobbade med värkmedicin och darriga händer.

Men idag vaknade jag utan huvudvärk, och idag blir jag färdig med ett delmål. Och solen fucking skiner!

Jag är sällan sjuk (fysiskt i alla fall). Men vid såna här tillfällen fascineras jag lite av hur dålig och okapabel man kan bli av ganska lite egentligen. Och känner mig otroligt tacksam över att jag för det allra mesta är frisk. Att få vara frisk är ofta underskattat av den som är det.

1 kommentar:

Nette Cecilia sa...

Här är det en med samma symptom fast 39.2 igår slår nog alla rekord vad mig beträffar .Försäljare väntar imorgon hoppas jag orkar släpa mig till jobbet ,krya på dig ,Nette