15 november 2012

På gång med produkter

Ni kanske minns pop up-shopen med lokalt hantverk som vi hade här i Kristinestad i somras, den dyker upp nu igen inför julen. Med ännu fler deltagande hantverkare. Idag ska produkter lämnas in och jag är precis som vanligt ute i sista minuten och syr så det ryker.För några dagar sedan styckade jag ett gammalt måttband som jag haft sedan jag studerade till sömmerska, som ni ser på bilden har siffrorna nötts bort på det partiet som oftast ligger i nacken. Med hjälp av en öljett blev det en kul nyckelring istället. Och så fick ett rött, loppisfyndat måttband med vackra siffror gå samma väg till mötes. De här nyckelringarna kommer att finnas till salu i hantverksshopen. Har jag skrivit något om mina ripsbandsförehavanden här på bloggen? Minns inte. Jag har i alla fall fått köpa upp ett litet lager med gamla ripsband som härstammar från en gammal hattfabrik. Dessa har jag nu börjat sy necessärer av (har planer på en hel del olika grejer). Virrvarr-texten som syns på produktlappen har Sofie gjort, jag ska skriva mera om det en annan gång. Det roligaste med ripsbanden är förstås att plocka dem i olika färgkombinationer...

15 kommentarer:

Sofie sa...

Åh, så smarta produkter, och SNYGGA!
Så fina namnlapparna blev!
All lycka med försäljningen!
Kram!

Sara sa...

Jättefina saker :) både nyckelringarna och necessärerna! Tror nog dom kommer att gå bra åt :) Lycka till med försäljningen!

Mia sa...

Så fina necessärer! Vill ha :)

Hansuli sa...

Superfina necessärer! kommer du å sälja här via bloggen så man kan beställa som julklappar? :)

Hannasvirrvarr sa...

Hansuli - Man får nog alltid mejla om önskemål om man vill köpa något men jag kunde nog göra mera specifika inlägg med grejer till salu också (har också tänkt öppna en Etsy-shop men det är inte säkert det sker innan jul).

Anonym sa...

Snyggt Hanna! Du har så fina idéer! / Sofia J

Lundagård sa...

Så fina så fina så fina saker och lappar!
Jamen vi måst ju råkas snart, jag vill se dem på riktigt.

malin sa...

jättefiffigt! :)

Johanna K. sa...

Fattar inte när jag tappade bort din härliga blogg:/ ? Men fantastiskt att hitta hit igen <3 Fina saker du har gjort! <3

mammaspring.com sa...

Superfina grejer!

Anonym sa...

jätte fint! gillar nyckelringarna! :)

Ninah sa...

Ojj va urtjusiga nyckelringar!! :)

Anonym sa...

Har du något tips på vad man kan göra utav gamla veckotidningar? Har inga ideér just nu, skulle vara tacksam om du svarade! :)

Fattig Studerande sa...

Snyggt! Borde verkligen ta mig tid att börja sy och utforska det området mer. :)

Förresten, har du några bra tips på julklappar (som skulle passa till alla åldrar) som man enkelt och billigt kan göra själv?

www.finelittleday.com sa...

Finfina måttbandsnyckelringar!