5 juni 2012

Uppretad

På ett litet loppis i Jakobstad idag var jag riktigt nära att slänga ur mig en spydig kommentar till en främling. En tant pratade med mannen i kassan och hävde på kort tid ur sig en imponerande klagovisa. Det började med trafiken som för oljud och så var det någon som hade tupp i stan och herregud så den gol, ja det var inte klokt, den skulle skjutas så man slipper höra på den, fast värst är det nog med ungdomar som spelar hög musik i bilen på nätterna och förstås grusbilarna som kör för fort. Och alla andra yrkesbilar i farten, rörmokare och...

- Och så är det alla kärringar som klagar på allt, de gör mig riktigt riktigt trött! Ville jag fylla i.

10 kommentarer:

Helena Högberg sa...

Jo, visst känner man igen den sortens människor som är missnöjda över allting, så kallade "energi-tjuvar" som gör en på dåligt humör. Jag brukar säga att de har haft alldeles för lite riktiga bekymmer i sitt liv.

Malin sa...

Jag tycker du borde ha frågat om det var VÅR tupp som störde henne :) Du har ju kontakter inom Jakobstads hönsvärld, Hanna.

katarina sa...

Stackars mannen i kassan.
Det var förresten säkert Malins tupp.
Fy er ;)

Gila sa...

"Klagomuren" har det nog inte så roligt i sitt liv. Ödsla ingen energi på sånt. ;-)

Emma sa...

Vissa har helt enkelt inte förmågan att se livet från den ljusa sidan. Fy för surtanter!

Malin sa...

Katarina: jag tycker egentligen att eventuella klagomål kunde framföras direkt till tuppen. Han skulle säkert lyssna uppmärksamt.

Fröken Pyssel sa...

Haha det hade ju varit helt underbart om du sagt så :-D

Hannasvirrvarr sa...

Malin - Just det, det kom jag inte ihåg :)

Anonym sa...

Bra att ni försvarar tuppens rätt att GALA kl 05.
Klagomuren är inte den som klagar.
Den tar emot klogovisorna.

Hannasvirrvarr sa...

Anonym - Fast ingen försvarade väl tuppens rätt att gala kl. 05? Det var mera det här med att det är tröttsamt med personer som bara verkar vilja klaga på allt och alla.