21 maj 2012

He va ti salu

I sommar kommer mina produkter att finnas till salu i Kristinestad (jag ska berätta mera om det senare i veckan), nu gör jag mitt bästa för att vara produktiv. En av mina tygförälskelser har blivit tygkassar och jag tänkte nu ge er möjlighet att köpa dem här via bloggen. Tyget hittade jag på fyndmarknaden i Luleå och föll genast för mönstret och färgerna. Det räckte precis till fyra tygkassar. Tyget har vad det ser ut som haft gardinkanaler sydda och uppsprättade längs ena kanten och som ni ser på bilden ovan syns det lite spår efter det. Men så är det med begagnade material, det är inget som påverkar hållbarheten och färgerna på tyget är inte det minsta solblekta. I en upprispad kant på tyget kunde jag utläsa Borås Cotton.
Priset är 14 euro (+ postavgift om ni inte har vägarna förbi Varvsbacken. 1,50 € inom Finland och 2,40 € inom Europa). Och det finns alltså fyra stycken, först till kvarn. Maila mig din adress som du är intresserad, hanna.enlund at gmail.com

---
Och alla har gått åt! Tack för beställningarna.

7 kommentarer:

Cat sa...

Så fina!

Anonym sa...

Väldigt pigga färger. Vad roligt att de gick åt sej! Det är så inspirerande när nån vill ha det man har gjort, inte sant?!
Kram. Mamm

Linda sa...

hoppas du gör flera så man kan köpa en när man har vägarna förbi Kristinestad ;)

Hannasvirrvarr sa...

Cat - Tack!

Mam - Ja, det är roligt :)

Linda - Tygpåsar gör jag nog flera av, fast det där fina tyget är tyvärr slut.

JohannaK sa...

Oj, fantastiska!!! Måste beställa! <3

Smulan sa...

Hjälp vad snygga! Meddela gärna om du gör några till av något liknande trevligt tyg, köper direkt!

elin sa...

SUPER fina väskor! hörru jag fundera varifrån du beställt Märkes/logo lapparna med ditt namn på? Skule vara i behov av nåt likanande med begriperi tne varifrån man ska besätlla?
/elin