21 mars 2012

På besök i Christina Office

Idag var jag på företagarlunch (det var bara Studio-Sara och jag - men vi är bestämda med att kalla det företagarlunch). Vi började prata om lokaler i stan och fick ett infall att ringa Päivi Tuomisto som är kontaktperson för det nya kontorshotellet Christina Office som snart är inflyttningsklart. Hon bor alldeles intill och var redo att visa oss runt om tio minuter.

Städning och fix i full gång. Här befinner vi oss på övre våningen där det finns ett femtontal rum (beroende på hur man räknar, en del rum i anslutning till varandra kan hyras enskilt eller tillsammans). Jag vågar nästan påstå att alla rum är lite olika, både i storlek och form.

Här ser ni dörr och fönster in till det rum som blev mitt favoritrum. Det hade en lustig liten inbuktning i väggen där man precis får plats att gömma sig från jobbiga besökare.

Kontorshotellet ligger alldeles intill torget, på Rådhusgatan 1 och från mitt favoritrum kan man hålla uppsikt över vad som händer i vårt lilla centrum. (Observera den lilla neonskylten i form av glasögon till vänster, tycker den är så charmig.)

Trappuppgången kändes lite härligt funkis, den fick gärna vara min passage till och från jobbet.

Nu är det inte alls så säkert att jag ska hyra in mig i hotellet eftersom jag har en annan lösning på lut men jag blev verkligen sugen. Jag får nog ta och fundera på saken i alla fall.

Över lag tycker jag det är en alldeles ypperlig idé att skapa en sådan här möjlighet där enskilda företagare kan skapa en gemensam arbetsplats och dela mötes- och sociala utrymmen. Och förhoppningsvis också skapa en inspirerande gemenskap. Jag hoppas verkligen att hotellet fylls med företagare.

(Bilderna där jag syns har Sara fotat.)

6 kommentarer:

Päivi sa...

Tack för den fina reklamen du gör här för Christina Office, hoppas det vimlar snart av folk i korridorerna :)

Anonym sa...

Tack för igår. Jag blev också lite sjuk på att flytta in, det är ju en sån superide! ... det knastrar bra i mitt huvud också .. flytta in, inte, flytta in, inte ... =)
Sara

Päivi sa...

Vore toppen om jag fick sådana kreatörer som ni är runt omkring mig :)

officeletaren sa...

Låter jätteintressant det där, var hittar man mer info, typ om priser och sånt?

Hannasvirrvarr sa...

officeletaren - Finns väl ingen hemsida men du kan kontakta Päivi Tuomisto (tel. 040 5137575) som är kontaktperson. Eftersom rummen är olika varierar också prisen (finns också några mera avskilda "lägenheter" med flera kontorsrum), priserna ligger ungefär mellan 250 och 600 euro.

Päivi sa...

Det går bra att ringa mig på numret Hanna ger här ovan, bor alldeles brevid och kan komma och visa o berätta mera.