2 februari 2012

Hål på tån

Tjocka strumpbyxor rivs inte sönder för minsta lilla som tunna gör, men däremot får jag ofta hål på tån. Att sy ihop det tar max två minuter men ändå är det lätt hänt att jag skjuter upp det i evigheter. Jag kommer inte ihåg det förrän jag drar på mig dem när jag har bråttom. Ja just det, hålet.

Men sen jag insåg att det går minst lika bra att sy ihop hålet när man har strumpbyxan på sig har det börjat gå av bara farten.

6 kommentarer:

Lundagård sa...

Det går ju nästan ännu bättre att sy när man har strumporna på sig. Jag brukar däremot vara lite lat med lappandet om det kommer hål på tå eller häl, då klipper jag av fotdelen och använder dem som kaliise, för slänga, nej det gör vi ju ej ;-)

jenni sa...

Så brukar jag också göra. När det inte är så mycket kvar att lappa gör jag som Lundagård. :)

Hannasvirrvarr sa...

Lundagård - Jo, de där på bilden får jag nog degradera till kalise snart, de börjar vara alldeles uppnött under foten.

jenni - Absolut, ta vara på in till det sista :)

Anna sa...

man får inte sy på plagg man har på sig, det betyder otur! :D

Hannasvirrvarr sa...

Anna - Det hade jag inte hört förut. Tur att jag inte är vidskeplig :)

lasse sa...

Fler än jag som går i håliga strumpor. Det har jag tvingats göra hela min uppväxt :( Det är ju bara små lufthål som ingen ser säjer päronen när man ska till skolan och potatisarna tittar ut. Prövat att laga men det blir inge bra. Du får bättre när du slitit ut de du har säjer morsan och nu går jag med hål i alla :( skämmigt som satan när kompisarna kommenterar strumporna