27 oktober 2011

Hej från Kankaanpää!

Den här dagen är en oväntat rolig en. Jag är på väg till Ikalis för att träffa en vän som jag träffar sorgligt sällan. Hon berättade att Europas största hall-loppis finns i Ikalis, jag vet inte vem som har gjort den bedömningen men det låter i alla fall lovande. Och jag råkade redan stanna vi ett loppis i Storå och göra några inköp. Nu ska jag hoppa i bilen och köra vidare. Det här kan knappast bli dåligt!

5 kommentarer:

Come again secondhand sa...

Låter fantastiskt! Visa bilder sen! :)

Lundagård sa...

Så spännande, då vill jag också åka till Ikalis någon gång. Man har alltså kört igenom där ett antal gånger utan att veta vad man antagligen missat.

De tre senaste inläggen har varit roliga att ta del av, förstås, jag skulle vilja kommentera massor på allt men det blir ju bara inte av.

Anonym sa...

Vill gärna höra dina åsikter om loppiset i Ikalis sen! Vi ska till Tammerfors i november, och Ikalis är ju på perfekt paus-avstånd från Vasa, speciellt om det finns ett intressant loppis där! :)

Anonym sa...

Vad hette loppiset i Ikalis som du besökte?

Hannasvirrvarr sa...

Det minns jag tyvärr inte, men det finns så vitt jag vet bara två loppisar i Ikalis så man kan säkert fråga sig fram om inte annat, stället är inte stort. Hoppas du hittar :)