10 augusti 2011

Kika in då, men berätta inte åt någon!

Matts står i beråd att flytta och ger bildbevis på att han har mycket saker. På något konstigt sätt lockas jag att visa lite av min egen röra. Så ingen tror att jag ljuger när jag säger att jag har mycket saker. Så här ser det alltså ut i mitt pysselrum just nu:

Sett från dörren.

Sett från fönstret. Det ser hopplöst ut men det SKA bli ordning. Nån vacker dag...

Något av det bästa i rummet är mitt blåa skrivbord som jag fått av vänner. Det fanns kvarlämnat i huset de flyttade in i för några år sedan och när de ville bli av med det tackade jag och tog emot.

5 kommentarer:

LOPPISTAN sa...

Härligheter! Det hör väl till att det finns någon slags ordnad röra. Både bordet och hyllan så väldans fina ut.

Lena sa...

I ett pysselrum får det vara lite smårörigt ;)

Jag tröttnade i nåt skede på att jag hade saker precis överallt i mitt... gick knappt att gå in där. Men efter att jag satte upp texten "kaos föder kreativitet" på dörren känns det genast mera ok :D

Matts sa...

Skönt att se att man inte är ensam om att samla på sig lite för mycket saker! Jag ska i något skede försöka gå igenom allt jag har och vara väldigt sträng. När är bara frågan... :)

HannasVirrVarr sa...

Loppistan - Jo, lite röra ska det allt vara, bara det finns nån underliggande ordning :)

Lena - Var jag än är så blir det "virrvarr" runt mig, och det känns ok för som du säger skapar det kreativitet (eller om det är kreativiteten som skapar röran??) men lite mera ordning behövs nog ännu i detta rum!

Matts - Jo, alltså jag ska också gå igenom allt... nån gång ;)

E sa...

Oj, så skönt att beskåda någon annans röra... ;)