4 februari 2011

Tankspriddhet som ökar markant vid stress

Jag blir fruktansvärt tankspridd vid utdragna stressiga situationer och den här veckan har självklart varit alltför stressig (men det lugnar sig snart så det är okej). Dagens topp tre i tankspriddhet:
  • På morgonen när jag klär på mig ytterkläderna märker jag plötsligt att jag, i finkläderna, står och försöker pressa ner foten i min knutna vandringssko, den andra foten står redan stadigt i den andra vandringsskon. Great match.
  • Reshop har stängt, jag ska bara stänga datorn, släcka och gå hem. Och förstås skriva till Anders på chatten att vi ses strax. Vi ses i morgon, knappar jag in men märker min miss innan enter.
  • Jag tvättar bort ögonmakeup med en vaddrondell, när jag är klar kastar jag den framför mig i handfatet. Tittar på den och känner mig dum.

5 kommentarer:

Lundagård sa...

Haha, härligt, BRA jobbat!

Ser fram emot en Kristinestadstur någon gång.

(Får vi en femte unge får han nog heta Torolf).

Kamomilla sa...

GRATTIS!! till dig, underbart!

Sanna sa...

Åhh härligt att butiken är öppnad nu! =)

HannasVirrVarr sa...

Tacka, tack, tack. Det är verkligen härligt att öppningen är över, nu välkomnar jag en lite lugnare vardag med loppiset :)

Och Lundagård - Du måst absolut ta dig en avstickare nån gång. Vi borde kanske kombinera det med en utvidgad loppisresa. Purmo-Seinäjoki-Kauhajoki-Kstad-Vasa? ;)

Rebecca sa...

Haha, men det var ju bara gullig tankspriddhet i alla fall :)