21 februari 2011

Planeringsdag med mycket te

Det är inte bara lathet utan jag har faktiskt väldigt svårt att planera kurser/föredrag och liknande innan det brinner i knutarna. Det känns på något sätt inte aktuellt förrän dagen innan. Det är först då som jag kan sätta mig ner, samla mina tankar och ge planerandet en ärlig chans, delvis har jag ju inte heller något annat val då mera.

Det är lite märkligt och ganska störande. Men det verkar bli en alltmer stark egenhet hos mig. T.o.m. när det gäller roliga grejer, som loppisworkshopen så går det bara inte att göra det i förväg.

Med andra ord har det här varit en ända lång planeringdag. Vilket förstås passar bra eftersom Reshop har stängt på måndagar. Jag har suttit hemma med datorn, funderat, skrivit, kopierat och klistrat. Och druckigt en massa te, mest för värmens skull.

Koppen är nyfyndad så jag favoriserar den för tillfället.

2 kommentarer:

Evasleva sa...

Ställtid är viktigt :)
Du har ju säkert funderat, förberett och planerat jättemycket innan, i ditt huvud, bara att det först dagen innan kommer ner på papper :)

HannasVirrVarr sa...

Evasleva - Jo, det har du ju faktiskt rätt i. Och oftast verkar jag ha funderat så pass mycket på det att jag vet ganska precis hur många timmar innan det gäller som jag måste börja skriva ner för att hinna.