11 december 2010

Tapetskatten

Mycket bilsittande denna dag. Är alldeles slut i luvan. Jag kan bara säga att vår kommande boningslösning är en tapetskatt av stora mått. Jag fick hålla mig för hjärtat och komma ihåg att andas.

Men så känns det också ganska vemodigt att börja inse att jag ska lämna Åbo bakom mig.

7 kommentarer:

Kamomilla sa...

Inga bilder??
Usch, att sitta i bil är trååååkigt!

Lundagård sa...

vill se, vill se, vill se!

HannasVirrVarr sa...

Jag hade gärna fotat som en tok, men tillfället var inte riktigt rätt. Men småningom nog :)

alegni sa...

jag kan tänka mig att det känns konstigt att flytta från åbo, men k-stad välkomnar er säkert med öppna armar. och tänk så nära pedesi ni kommer att bo!

Sandra sa...

Nu blir jag nyfiken, var har ni hitta lägenhet? Å för att agera patriotisk marknadsförare så kan Kstad nog överraska med skatter här och där :)

HannasVirrVarr sa...

Alegni - Ja, det var väldigt mysigt där. Det ska nog bli bra.

Sandra - Jo, som sagt ett vinterklätt och oerhört pittoreskt centrum kändes lovande. Jag kan berätta mera om bostaden när vi träffas, jag hoppas vi hinner göra det! :)

Katrina sa...

Vad roligt att ni hittade bostad! Här finns ju massor med fina trähus och sånt! JAg bor i ett fulhus, men jag påminner mig själv om att det bara är tillfälligt. Och jag känner igen det där med att lämna Åbo bakom sig, det är ju inte bara staden utan ett helt liv på något sätt. Som tur är har jag förmånen att besöka det ibland, som i helgen till exempel.