17 februari 2010

Udda muggar

Jag samlar på mig en massa udda muggar, jag kan inte låta bli. Titta nu bara på den här mysiga, mysiga muggen, endast 20 cent. Det är så billigt så det är värt det fast jag bara skulle dricka kaffe ur den en gång och sen sälja/skänka den vidare.
Tänk om man fick inreda ett café med endast möbler och kärl från loppis. Det skulle bara finnas udda muggar, ljuvliga tanke.

8 kommentarer:

red.ratata.fi sa...

ååååh jag har så länge drömt om att öppna ett café med endast loppiskärl... det skulle vara alldeles underbart! Och loppismöbler. Rokokosoffor osv. Tänk så fint.

HannasVirrVarr sa...

Jaaa! Caféet kunde vara i en lokal med flera små rum och rummen kunde gå i lite olika stil. En butik skulle förstås också finnas i anknytning där man säljer utvalda loppisprylar och kläder...

Anonym sa...

Hann du vara till mosters sommarcafé i somras, Hanna? Udda muggar och många små rum i den gamla bondgården. Rummen fulla av gamla kläder, fotografier, mattväft m.m....
Ha det bra i kölden. Mamm

HannasVirrVarr sa...

Nä, jag hann ju aldrig det. Men förhoppningsvis inkommande sommar. Du också :)

Galleri MochB sa...

Tror vi har en likadan fast i rosa. Även köpt på loppis, så du kunde få den till ditt café ;O) Lovar att komma på besök!

Galleri MochB sa...

Kanske något liknande detta :O)

http://lyckoslanten.blogspot.com/2010/01/frukostupplevelse.html

HannasVirrVarr sa...

Låter sött, skulle vara fint i blått också (finns antagligen). Tack för stödet! :) Skulle vara oerhört roligt om man någon gång skulle förverkliga fantasierna.

Anna med A sa...

Det låter som ett härligt café! Satsa på det! Jag fick redan sug efter att dricka te ur vackra loppismuggar och äta en muffins som serverats på ett ljuvligt, udda loppisfat. :)