30 januari 2010

Jag blir riktigt sugen

I största delen av mitt liv har jag tyckt att tatueringar är fula och osmakliga. Men så har jag också främst sett framför mig kroppar täckta med tribaler, flammor, stora djurmotiv och nakna kvinnor. Typ.

Sånt faller mig fortfarande inte i smaken, men det finns ju så mycket annat man kan tatuera. Titta nu bara på de här bilderna.
Bildkälla

Bildkälla
Mest insnöad är jag på små gulliga figurer men även text är ett alternativ. Endera någon mening i snygg, retroaktig font eller som på bilden under där det ser ut som om någon skrivit slarvigt med tuschpenna på huden.

Problemet med en text är bara att jag inte riktigt har varken någon mening eller något ord som jag vet att jag vill ha inpräntat i huden resten av livet (vet bara att det ska vara på svenska). Men även om man tatuerade en ljuvlig figur så skulle man väl tröttna förr eller senare, eller?

Sen är det ju inte endast det stora beslutet om vad man ska tatuera utan man ska också besluta var den ska sitta. Och så är det ju smärtan, men det känns som minsta problemet. Sammanfattningsvis så är jag knappast redo för en tatuering ännu. Men sugen är jag.

3 kommentarer:

alegni sa...

jag är inte särskilt förtjust i tatueringar och vet åtminstone att jag för egen del skulle tröttna jättefort. men vi är ju så olika vi människor...

Anonym sa...

Jag tycker att tatueringar är totalt onödiga, men det är ju min åsikt :-) Får väl hoppas att ditt sug går om innan du slår till ... :-D Mamma

HannasVirrVarr sa...

Alegni - Ja, det är liksom det jag misstänker också, att jag skulle tröttna efter ett tag. Och en tatuering kan man ju dessvärre inte sälja bort på loppis :P

Mam - Ja vet du tycker det :) Om det är någon tröst så kommer jag knappast att slå till på impuls i alla fall. Jag har funderat på det i flera år redan men kommer fortsätta fundera. Kanske jag aldrig kommer till skott.