7 december 2009

Måndagsfynd

Idag smet jag till mig en snabbis på ett stort loppis på väg hem från jobbet (en enorm omväg). Ett av mina favoritloppisar, länge sen jag besökt det. Fick med mig en hel del smått och gott. En påse träklänypor (30 cent), en liten plåtburk (50 cent).

Ett sött set med tre ovala fotoramar som hänger i varandra (3 euro). Vet inte riktigt ännu vad jag ska göra med dem, men kunde inte lämna dem kvar. Ramen ligger på en kökshandduk som jag också köpte idag (30 cent).
En påse full med drinkunderlägg (1 euro), två av dem syns här i bakgrunden, ska visa några andra fina också men det är ju som bekant så mörkt så jag väntar på dagsljus. Det gula tyget på bilden är ett lakan (3 euro) det inkasserade jag med tanke på mitt i framtiden planerade lapptäckesprojekt. Fler grejer kommer senare. Nu ska jag göra ett försök att lägga mig tidigt. Natti natti.

3 kommentarer:

Kamomilla sa...

Hej vännen! Vilka finfina fynd du gjort!!! Gillar de där ramarna!

Galleri MochB sa...

Vad kul att fynda på en måndag ;O)

Ivana sa...

Åh jag älskar klänypor. Jag blir alltid påmind om vackra vårdagar då vita sängkläder fläktade i vår trädgård. Synd bara att man här uppe i Norrland bara får några sådana vackra och varma dagar om året för att göra sånt. :)