9 december 2009

Dagens svin

Idag var jag och tog "svinisvaccinet". Motvilligt gick jag dit, vem vill ha spruta i armen, märkliga vätskor i kroppen och eventuellt biverkningar?

Jag valde att titta bort och tänka på gröna ängar när sprutan togs fram. Så kände jag hur nålen rörde vid min arm och jag trodde att sköterskan letade efter en plats att sticka. Så försvann nålen från min arm och jag väntade mig att hon skulle torka stick-platsen med desinficering men istället kom det ett plåster på armen och jag blev så paff så jag frågade inte ens. Men stack de mig alls? Eller tänkte de att de sparar en dos när de såg att jag tittade bort?!

I sådana tankar gick jag några timmar men nu gör min arm så pass ont att det inte är någon tvekan, jag fick nog vaccinet.
Och så bilden då. Sådär pyntar de granen där vaccin mot svininfluensa ges. Humor eller bara märkligt julgranspynt? Jag fnissade i alla fall för mig själv när jag såg det.

4 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Och jag har varit med den lilla idag...Han sa inte pip, den stora 12 år skriker som en gris hihi...Vilken skillnad. Hoppas att du inte får mer än ont i armen. Jag och maken har inte varit ännu. Ja OM har gjort så mycket fint till våren, vill haaaaaaa.

Kram Anne

alegni sa...

våra grabbar hade grymt ont i några dagar. den ena blev dessutom förkyld, men det hade han kanske ändå blivit.
humor på hög nivå på pickeriet hos er ;)

amyndra sa...

usch och fy med vaccin.

HannasVirrVarr sa...

Stjärnor -> När jag gick och la mig igår var armen riktigt sjuk men mycket bättre på morgonen.

Alegni -> Jag tyckte det var humor också, lite förvånande också :)

Amyndra -> Ja men nu är det över för min del i alla fall...