10 november 2009

Stol


Gårdagens loppisrunda gav resultat, jag pungade ut med 10,90 euro och fick 11 artiklar. Den dyraste enskilda saken syns här på bild. Stolen för 2,50. Den är inte i världens bästa skicka men jag tänker inte göra något åt den, jag tycker om känslan i den. Och den kommer inte i första hand att användas till att sitta på utan snarare som på bilden. Prydnad och avställningsyta för prydnader.

Resten av fynden tänkte jag presentera under veckan. Och så hoppas jag på lite klarare väder än det varit idag. Inget ordentligt dagsljus ens mitt på dagen.

Tända ljus och mysa är verkligen dessa tiders melodi. Båda ljusstakarna är också från tidigare loppisrundor.

7 kommentarer:

alegni sa...

hej hanna! vad lustig att du skrev det där om att det är roligt att se på vackra människor, för just idag - när jag var på lunch med en kompis - konstaterade jag att det finns en massa vackra människor där ute. jag är som sagt inte van att se så mycket annat folk än de som går omkring här hemma ;)
loppisarna i era trakter är något helt annat än här. tänk vad många saker du fick för drygt tian. här kostar en halvgammal lykta eller en glasburk ungefär samma :(
ha en skön tisdagskväll!

Louise sa...

man blir lite nostalgisk av din stol....min mormor gick alltid på bingo i en föreningsgård och jag följde som liten med henne. Där satt man på just sådana stolar du visar!
Ska bli roligt att se resten av fynden!

Fröken Fräken sa...

Låter som en toppenrunda! Två dagar i rad nu när jag varit på loppis och jag har kommit ut tomhämt.. det känns..konstigt! Stolen var fin precis som den var!

Kamomilla sa...

Vilken fin stol. Och du har hittat det perfekta användningsområdet åt den!
Idag har jag läst en intressant artickel förresten! :)

HannasVirrVarr sa...

Alegni -> Ja, ibland får man plötsligt upp ögonen för något. Människor är så intressanta att titta på det finns så många olika sorters fina människor :) Och jo, det finns en hel del billiga grejer men också dyrt. Ju längre bort från centrum, destu billigare.

Louise -> Vad roligt. Och så gulligt det låter att du följde med henne på bingo, jag kan riktigt se det framför mig :)

Fröken fräken -> Ja, det händer ju sig ibland det och det är precis som du skriver, konstigt :)

Kamomilla -> Tack! Jo, artikeln jo. Kan ju förstås inte jämföras med hemreportage i inredningstidning ;)

MammaMonica sa...

Mycket snygg stol! Och dyr var den ju inte, en loppisrunda då den är som bäst kan man väl säga!

HannasVirrVarr sa...

Den var verkligen inte dyr, en synnerligen lyckad runda :)