3 november 2009

Fynd i en korg

I söndags gick jag en loppisrunda och köpte hem en hel korg med små ting, plus korgen. Så fort jag får den vitmålad ska jag har mitt mormorsrute-projekt i den. Nu ligger alla rutor på golvet och det är inget vidare, men jag vill ha dem framme på något sätt så att de är nära till hands om man har lite extra tid i soffan.


De här ljushållarna känner ni säkert igen. Jag tycker att de finns lite överallt, är oftast riktigt billiga. Har aldrig tyckt att de varit speciellt fina, men just eftersom jag sett dem överallt och billigt så började jag fundera om man inte kunde använda dem ändå. Så tänkte jag att om man samlar många många av dem så är de nog fina med ljus i mörker. Så jag har samlat en tid och i söndags hittade jag de sista till min samling.


Jag har funderat både på att måla dem vita och svarta men jag har inte kunnat bestämma mig och tycker faktiskt de är rätt sköna som de är. Exakt allt behöver ju inte sprejas över heller. Men jag vet inte. Hur skulle du göra?

7 kommentarer:

Linus sa...

Haha, vad förvånad jag blev. Jag väntade mig att få se ljuslyktorna svartprayade när jag scrollade ner, men de är fortfarande guldfärgade! ;)

Linus sa...

Hrmm.. svartsprayade menade jag förstås!

HannasVirrVarr sa...

Linus -> Haha, ja sådär är det först ska allt sprayas vitt, så ska allt sprayas svart och helt plötsligt så ska det inte sprayas alls :P

Stjärnor & Champagne sa...

Ja dom lyktorna känner jag igen från när jag var liten. Tror att mamma har några kvar. Ser ut som små Halloweenpompor när du har tänt dom. Vilken fin svart, vit tårta.....Vad snö det var i Lapplnd, härligt bådar gott för vår minisemester till Dalarna snart..

Kram Anne

Louise sa...

Det blev riktigt fint med så många på ett ställe. Jag skulle kanske nog hålla dem som de är, som du säger så behöver man kanske inte spraya allt....
Ha det bra!

Kamomilla sa...

Du, om du sprayar så syns inte färgen på dem så bra tror jag och dessutom misstänker jag att färgen blir HET och börjar lukta. Kanske tillochmed eldfarligt???? Eller farliga gaser att andas? Jag menar värmeljus är ändå really really heta!

Så ha dem sådär, de är riktigt fina!!!!

HannasVirrVarr sa...

Stjärnor... -> Ja, du har rätt det ser lite ut som pumpor. Minisemester i Dalarna låter härligt!

Louise -> Tack!

Kamomilla -> Ja, det där hade jag inte ens tänkt på men det är sant. Det blev rätt så varmt med alla ljusen samlade. Man ska nog inte lämna dem ensamma!