25 november 2009

Aptit


Idag lyxade jag till det här med att vara sjuk. I alla fall om man får tro bilderna. Glass och inredningstidningar i soffan.
Och så slängde jag (sådär lagom nonchalant) in lite klyftpotatis i ugnen mot kvällen. Och det blev gott!

Det är förresten märkligt med min aptit. När man är sjuk brukar ju inget smaka och man brukar äta lite eller näst intill inget. Men inte nu, nu är jag hungrig ofta och äter som en häst (i betydelsen mycket). Har bättre aptit än på länge. Där har ni något att bita i.

6 kommentarer:

alegni sa...

folk är så olika. när jag är sjuk har jag matlust för hela familjen (förutom om jag har spysjuka eller har tappat smaken), medan resten av familjen är precis tvärtom. jag önskar jag hade deras gener i det här fallet ;)
krya på dig!

alegni sa...

du frågade en gång tidigare om jag brukar avsluta mina pysselprojekt, och jo, det brukar jag faktiskt. det är grymt sällan något lämnar på hälft. *bror duktig, fast syster i det här fallet* :D :D

Louise sa...

Ser smaskigt ut! När jag var sjukledig en vecka hade jag samma "problem" som du...jag bara åt och åt... ;/

HannasVirrVarr sa...

Alegni -> Hatten av för dig, jag tror det finns ganska många som önskar de var lite mera lik dig i det avseendet (får klart pyssel) :)

Louise -> Då är jag inte ända :)

Kamomilla sa...

Fint läsbart du hade, under glassen såg jag..! ;)
Jag äter alltid. Ingen skillnad-har jag ont, är jag ledsen, glad eller whatever, nåt slinker alltid ner..

HannasVirrVarr sa...

Javisst, ser hemmet på pärmen bekant ut? ;) Det är bra det om du alltid äter. Jag tappar ofta matlusten om jag inte mår bra, och det är ju inte bra det, att äta utan den minsta matlust är så tråkigt.