5 oktober 2009

Made in Finland

När jag ändå visat er ner i "grottan" kan jag köra lite bilder till. Här ser ni lite av trappan, sängen är till höger, jag står ungefär vid fotänden och fotar.

Jag tycker om att köpa kläder på loppis som är tillverkade i Finland. Det känns fint. Den randiga stickade tröjan är t.ex. tillverkad i Lahtis. Den röda västen köpte jag på UFF för ungefär ett år sedan för att jag tycker den är härligt pigg. Piffar upp en annars grå outfit. Ett bonus att den är tillverkad i Finland.
Tavlan till vänster har en vän målat för flera år sedan. Den numera svarta knoppbrädan var röd när jag köpte den på loppis. Skulle måla den vit men efter väldigt många lager med både pensel och spray och en grisrosa färg som envisades med att aldrig döljas helt blev jag sur och sprayde den svart.
Två till plagg som är "Made in Finland". Tröjan hade t.o.m. den gamla lappen kvar när jag köpte den på UFF. Ullen värmer superskönt i vinterkylan. Och klänningen tycker jag är söt, det är väldigt mycket vidd i den så för att undvika gravid-look brukar jag knyta en virkad spets under bysten.
Och här i fönstret hamnade svanarna som jag sprayat svarta.

5 kommentarer:

Kamomilla sa...

Så snyggt! knoppbrädan är fin som svart och kläderna är snygga då de hänger där. :) Klänningen kan jag just tänka att passar dig!
Roligt med sprayfärg, inte sant...

Linus sa...

Haha, vilka vackra svarnar :P

Linus sa...

SVANAR, menade jag förstås..

Hannis sa...

Har ni UFF kvar??
Här har dom slagit igen.
Skittråkigt, för där kunde man verkligen hitta fina kläder.

Snyggt med det svarta mot det vita.

Kram Hannis

Ida sa...

fina kläder, den rutiga klänningen var läcker! Bra att du delar med dig av sovrummet även av det inte är piffat!!
kramar Ida