30 september 2009

Jag kommer ut ur skåpet

Jag har inte visat några bilder från vår nedervåning hittills. Det finns två anledningar till detta.

1. Våningen ligger under marknivå och det finns endast ett litet fönster som släpper in ljus, det täcks dessutom av en dimmig plastfilm eftersom folk på gatan annars kunde titta rakt ner i vårt sovrum - detta gör alltså att det alltid är ganska mörkt och omöjligt att ta fina bilder.
2. Det är ogenomtänkt och stökigt och finns egentligen inget speciellt estetiskt tilltalande att fotografera. Finns t.o.m. ännu ett hörn med några packlådor (giv mig styrka, liksom!).

Men ikväll tänker jag "komma ur skåpet" och delge några bilder. Den första gestaltar den bistra sanningen (hav överseende).

Hittade en upphängningsanordning för amplar ikväll vid Citymarket som jag insåg att kunde agera sänghimmelsanordning istället. Har haft spetsgardinstyget några veckor (köpt på loppis för typ 3 euro) och funderat på hur jag ska få upp det smidigt. Så här blev det.

Två enkla vita pallar med en korg under får för tillfälle agera nattduksbord hos oss. Vi har inte stött på de rätta så vi avvaktar, det här funkar också.
Och så höstas det på vår gård, kyligt har det blivit också. Ha de!

6 kommentarer:

Kamomilla sa...

Det där är just sånt fix somjag gillar! Mycket fantasi, ett billigt pris och ett suveränt resultat!! Bra jobbat! Det är hur mysigt som helst!

Kamomilla
P.s fick just veta att vårt hem är med i Koti ja keittiö nummer elva, som kommer ut 29/9 :)

Hannis sa...

Skulle lätt flytta in i ditt sovrum!
Perfekt fix i mina ögon.
Mycket snyggt!

Jag bor i sunkig lägenhet med spricka i ett fönster,vattenläcka i taket i köket, snett element men vad 17!
Det kan bli fint ändå=))

Kram Hannis

Galleri MochB sa...

Den bistra sanningen finns nog hos oss också ;O) Så mysigt det blev! Tänk vad enkla små billiga medel kan göra skillnad...

Fröken Fräken sa...

Ja, om man som jag bor i lägenhet, så finns det alltid massor som man skulle vilja ändra ändra på men inte får.. men turligt nog så "ser" man inte allt alltid.
Jag tyckte att det blev väldigt mysigt med sänghimmeln, bra lösning!!

Louise sa...

Tänk vad litet tyg kan göra mycket ;)
det blev riktigt fint!
Skön helg!

Tofslan sa...

Heh! Äntligen lite bilder :) Vad fint ni har det i sovrumslyan !