30 augusti 2009

Söndagsfynd

Det blev en loppisrunda med ganska många inköp idag. Jag insåg att det finns en gräns för hur mycket man kan transportera på en cykel, jag nådde inte den gränsen idag men var nog det närmaste hittills.

Den större bruna formen köpte jag idag för endast 50 cent. Den är samma färg som de två mindre skålarna som jag köpte i våras.

De här ljuvliga små tallrikarna kunde jag bara inte motstå. De är Arabia och kostade 4 euro styck (fanns fyra tallrikar). De hade gärna fått vara billigare men helt ok, de var så fina.
Ljushållare för 1 euro. Den får till en början förbli den här färgen men det kan hända att den blir sprejad i något skede.
Den här lilla brickan för 50 cent. Ljushållarna i glas köpte jag nån gång i somras, tror de var typ 20 cent/st. Jag har dessutom en till från tidigare. Man måste ju ladda upp med ljushållare nu när det blir mörka kvällar. Med många ljus höjer man myskänslan och sänker elförbrukningen ;)
Cd box i skön smutsgrå färg för 1 euro. Lådan som den står på är överklädd med gammalt hyllpapper som jag köpt på loppis nån gång för länge sen.
Det som var störst och besvärligast att få med sig hem ska jag visa i ett senare skede. Nu ska jag ta och ösa upp glass i stora lass i en av de nya tallrikarna och ägna Sverige-kampen mera uppmärksamhet. En skön söndagskväll på er alla!

4 kommentarer:

Kamomilla sa...

Du hade minsann fyndat fina saker och till fina priser. Tallrikarna var säkert värda sitt pris- Arabia är alltid arabia... Vilken loppis besökte du?

Dicksonska våningen sa...

Så mycket saker! De bruna glasskålarna var jättefina!

Kram Annika

Hannis sa...

Haha!
Packar också på cykeln!
Men jag tror att mitt framdäck börjar bli vint på grund av all överlast*skrattar*

Du, det var inga dåliga fynd du gjort!
Fint porslin!

Ha en kanon vecka/
Kram Hannis

Vit poesi sa...

Vilka härliga fynd!! Tallrikarna var ju hur fina som helst
kramar Malin