5 juli 2013

En snabb en


Men så hann jag ändå sy en snabb topp till mig själv! Hade en grön spetskant som fick bli krage.

5 kommentarer:

Tyg och otyg sa...

Vad snygg! Jag är i stort behov av toppar, det är små hål i typ alla jag har. Har tänkt sy några nu under semestern, måste bara hitta nånstans där jag kan beställa ekologisk bomullstrikå, för det fanns inte i min lokala tygaffä. ("Det blir ju lite dyrare, så det är inte så många som vill ha det", som det hette...)

a-Luna sa...

Oj vad fint! Denna kreation gillar jag starkt! Låter sorgligt det där med att kväva inspirationen! Men du ska ändå vara glad att du ännu har kreativa idéer och att det finns projekt som du känner att du faktiskt VILL och inte bara "måsteprojekt". Det är aldrig ett bra tecken om kreativiteten och skaparlusten försvinner.

Hannasvirrvarr sa...

Tyg o otyg - Tack! Och ja, tyvärr är det väl sant det där du skriver i parentesen. Är glad att jag hittat några trevliga trikåbitar på loppis.

a-Luna - Tack! Ja, det är väl lite sådär det är att det känns intressant och inspirerande att göra ngt annat när det är något man måste göra. Men jo, inspirationen finns, tack och lov! :)

Maggie sa...

Om du nångång får för många toppar och tröjor i garderoben så måste du börja lägga ut dina unika kreationer till försäljning.

Hannasvirrvarr sa...

Maggie - Jag har länge redan tänkt att "bara jag får tid" ska jag sy enkla men unika plagg av loppistyger och sälja via nätet. Men den där tiden... ;)