30 april 2013

Tveksamt

Jag är lite osäker på det här. Strumpbyxor och shorts - är det okej på en vuxen människa? Jag känner mig lite som en clown, lite som ett barn med blöja.

8 kommentarer:

Tyg och otyg sa...

Helt ok! Jag tycker det är rätt snyggt, skulle gärna ha det själv om jag kände mig bekväm med att exponera så mycket av mina ben i strumpbyxor.

Sara sa...

Jag tycker absolut att det är okej :)

Ika sa...

Klart man kan ha det! Jag har det ofta, och jag har t.o.m. passerat 30-strecket. Jag tycker att kort kjol är jobbigt eftersom jag blir för medveten om hur jag rör mig för att inte exponera något jag inte tänkt exponera, men shorts råder ju bot på det problemet. Strumpbyxor i rätt tjocklek under gör att man kan använda shorts året runt och som en bonus kan man passa på att använda de där strumpbyxparen som annars har en tendens att glida neråt eftersom shortsen håller dem på plats. Det här kan alltså vara årtiondets mest praktiska outfit!

Alexandra Sandbäck sa...

jag har just upptäckt att jag kan visa mina ben i strumpbyxor just såhär! i love it! :)

Skaffaren sa...

Jag har svårt för shorts.
På galanta damer går det an, men att se medelålders män med spinkiga vader i kortbyxor ställer höga krav på förståelse för den mänskliga naturen.

Hannasvirrvarr sa...

Tyg och otyg - Tjocka strumpbyxor är åtminstone mkt trevligare än tunna.

Sara - Phew!

Ika - Jo, det är sant det där med shortsens fördel framom kjol. I det här fallet är det kanske bara shortsens bylsighet som får mig att känna mig som ett blöjbarn :)

Alexandra - Tummen upp!

Skaffaren - Hahaha. Och på mitten av de tunna herrvaderna så börjar de sorgliga tennissockorna! :D

Nina Lahti sa...

Hihi, kan känna likadant. Men snyggt är det på andra! Så kör hårt :)

Kram Nina

Petter sa...

Det är just därför mina tunna herrvader brukar vara iklädda snygga strumpbyxor till shortsen. :D

Strumpbyxor och shorts är något som passar alla åldrar. Det gäller bara att anpassa stilen. Både män och kvinnor kan använda det.