4 mars 2013

Hänt i veckan

Jag vet inte om det är så att jag faktiskt lyckats vila effektivt mellan de många långa jobbdagarna eller om jag gått över på nån extremväxel (som kommer att straffa sig i framtiden) men jag känner mig pigg och ivrig att jobba. Det ser ut som att de stora jobb jag håller på med ska bli färdiga i tid. Och dessutom med önskat resultat.
Uppe till vänster en ivrig företagare på måndag morgon (som jobbat både lördag och söndag - något måste vara fel?). Vi trodde att våren kom där i början av förra veckan, det var takdropp, solsken och fågelkvitter. Men vintern slog tillbaka med besked. Jag var på lördag ner till Åbo och talade inför Åbolands glada marthor, blev på gott humör och körde upp i snöstorm (jag är egentligen glad över snön, har jobbat så mycket så jag inte hunnit skida knappt alls, hoppas det är snö kvar hela mars).

Längst ner till höger ser ni statusen i min ateljé, jag skyller på "kreativa processer" och försöker se konstnärligt onåbar ut om någon undrar. I och för sig är det ingen lögn, det är en handfull modekreationer (av återanvänt material) som genomgår förlossning. Jag är själv ivrig att se det färdiga resultatet.

4 kommentarer:

Maggie sa...

Jee vad kul att det går så bra för dig! :D

Mia/Maria sa...

...i bussen tillbaka lät det nog också på alla marthorna som att de var nöjda ;-)

Tant Emma sa...

Låter som att du är inne i en intensiv men kreativ period just nu :)

Hannasvirrvarr sa...

Mia/Maria - Vad bra, hoppas de flesta fick nån tanke med sig :)

Tant Emma - Så är det nog :)