9 oktober 2012

Färg på benen

Jag har kastat suktande blickar på alla färgglada byxor i många månader. Gröna, orangea, röda. Men eftersom jag inte köper nya kläder har jag avvaktat. Men förra veckan fångade jag in ett par cerisefärgade i Syrrans Garderob och gissa min förvåning när de satt perfekt!

9 kommentarer:

Maggie sa...

Snygga! Jag har också suktat efter ett par färggranna byxor, men vill inte köpa nytt och har inte haft tid med loppisar. Hoppas jag kommer mig iväg före trenden har passerat ;)

Husmor Anna sa...

Ja skulle va nais med ett par färgade byxor, man kunde ju testa att färga ett par vita eller ljusblå jeans, kanske kunde de lyckas? Hade ett par cerisefärgade byxor då jag gick i högstadiet, dock inte med stuprörsben som e mycket snyggare.

Anonym sa...

edee va it bra fynd , passa jo perfekt :) h. Åsa

ett ritstift i din rumpa sa...

det verkar som att de färggranna byxorna börjar komma till loppisarna nu. skulle kunnat köpa turkosa, gröna, orange och röda i rätt storlek idag på min loppisrunda!

Emma sa...

Supersnygga!

Tyg och otyg sa...

Schyssta! Jag har ett par blågröna som jag köpte för typ tre år sedan, dem gillar jag fortfarande mycket, men de börjar bli urtvättade nu, så jag har planer på att färga på dem lite.
På tal om begagnade byxor så hittade jag ett par bruna manchesterbyxor i Röda Korset-butikens trasmattehög, där de hamnat p g a ett par småhål på kanten av fickan. Satt som en smäck och kostade endast 5 kr! :)

Rosanna sa...

Superfina! Råka se dig i rådhusparken idag, måst påpek hu härligt o fint färgglad du var :)

mammaspring.com sa...

Vet du - ditt köpstopp av nya kläder har fått mig att fundera. Köpte mig en ny höstjacka som jag kommer att returnera. Varför betala sjuuuukt mycket pengar för en ny rock då jag A. har rockar så det räcker och B. faktiskt kan fynda en använde förr eller senare! :)

Hannasvirrvarr sa...

ett ritstift i din rumpa - det tycker jag är lite oroväckande, tänk så många som hakat på trenden och köpt utan att egentligen vela ha de där byxorna sist och slutligen.

Tyg och otyg - Har också funderat på att färga byxor, men inte kommit mig för ännu. Härlig fyndhistoria!

Rosanna - Tack, det blev rätt så mycket färg igår jo ;)

Mammaspring - Jamen precis, roligt att höra! :)