17 oktober 2012

En egen utställning

Igår kväll hängde jag bland annat upp kuddar på ett snöre.På lördag är det NaisDay i Kristinestad med program och olika erbjudanden runtom i stan. På en del ställen ställer lokala konstnärer ut och Minna på Café Amanda frågade om jag vill ställa ut hos dem. Oväntat och kul!Jag hade egentligen ingen tid att tillverka nytt utan plockade ihop av sådant jag redan hade på lager. Spännande att tänka på sina produkter på ett annat sätt.  En ganska spontan utställning. Oväntat roligt. Besök gärna och lämna ett spår i gästboken!

13 kommentarer:

Christina sa...

Du är så duktig Hanna! :)

Anonym sa...

Ja, skicklig och modig och jag gillar dina estetiska ögon! Och det är så där att jag väntar på att se mera och mera av vad du har skapat och vad du håller på med. Gammalt och nytt! Men absolut inte så mycket att du blir utbränd, så jag hoppas att du vet din gräns (eller att någon annan märker den). Bra verkar ditt företag ha kommit igång! :)

Anonym sa...

Riktigt snyggt och coolt!
Gillar.

Anonym sa...

Va fint det ser ut Hanna! Tack för senast, det var så roligt att träffa er!!
Kram. Mamm

Lina T sa...

Fina grejer! Men jag undrar en sak: Hur ser du på det här Naisday-evenemanget? Själv blev jag ganska förvånad över vilken snäv kvinnosyn (skönhet, inredning, shopping typ) det representerade när jag läste om det i Sydin. En ordentlig uppdatering av vad det är att vara kvinna tycker jag kunde vara på sin plats. Vi lever ju ändå 2012. Antingen borde man döpa om evenemanget till nåt allmänt med skönhet och inredning (typ) eller så borde man ge rum för en mera nyanserad, icke-stereotyp bild av vad det är att vara kvinna.

Jag gissar att du också reagerat på det här, för du brukar ju se sånt?

verkstaden verstas sa...

Gillar!

Sofie sa...

mycket snyggt utställt och "designat"!
kram!

Hannasvirrvarr sa...

Tack för peppen!

Lina T - Jag håller helt med dig! Tycker det är oerhört tramsigt och irriterande att det ordnas en kvinnodag som handlar om skönhet och att shoppa. Blev lite blidkad när Ida fick mig att förstå att de flesta erbjudanden också gäller män. Och förstås är det roligt att man försöker aktivera folk och så ordnas det också vettigt program och uppträdanden. Och förstås roligt att jag får ställa ut så jag ska väl inte "knara" alltför högt men jo, håller som sagt med dig.

Luna D Sign sa...

Vilken rolig grej!
Det såg väldigt fint ut!

Lilla jag sa...

Jag reagerade också negarivt på annonserna om naisday. "hjärtaformad pizza åt kvinnor", "alla kvinnor som tankar får blommiga handskar och godis". Blä!

Men kul att du fick ställa ut dina alster och det ser riktigt fint ut :)

Anonym sa...

Nästa år kanske det kan heta NICEday...?

Anonym sa...

Den tanken slog mig oxå att det kunde heta Niceday :)

Hannasvirrvarr sa...

Ja! Jag tänkte faktiskt också på Niceday! :)