5 oktober 2012

Byteskläder och loppis

Ida kom in på morgonkaffe och vi konstaterade att vi var färgglada och ganska matchade. Min klänning och kofta bytte jag till mig på klädbytardagen på Malakta här för några veckor sedan. Och Idas jacka och halsduk fyndade hon på ett spontant loppisbesök vi gjorde tillsammans igår. En euro styck. Här ett klick från gårdagens loppisbesök. Ida skrattade gott åt denna bedrövliga jacka. Nån gång, nånstans både i förfluten tid och framtid är denna jacka troligtvis hot stuff. I nuläge, i våra ögon not so much.

Jag hittade ett par riktigt gränsfall till byxor. Storrutiga tant-dräkt-byxor i diverse höstiga färger. Jag kände mig tvungen att köpa dem på grund av mitt tidigare inlägg där jag efterlyste roligare klädsel bland allmänheten. När jag prövade dem där hemma visade sig att de otroligt nog passade riktigt bra så nu är jag dessutom tvungen att använda dem! Ni kan börja hålla utkik, haha.

5 kommentarer:

katarina sa...

Snygg klänning!

Emma sa...

Håller med! Supersnygg klänning. Det där med klädbytardagar är inte så himla dumt faktiskt. Håller på att rensa för fullt i min garderob och bloppar bort en massa kläder. Kika gärna in vetja :)
http://tantemmasbravader.wordpress.com/2012/10/02/bloppis-nr-2/

mia sa...

Helt underbar, din grönvitrandiga klänning!

verkstaden verstas sa...

Supersnygg klänning du hittat!

indianmarknad.se sa...

Eller kanske...

www.indianmarknad.se