25 september 2012

Sakta men säkert

Bloggen är tystlåten men jag är vid liv och jobbar på. När jag jobbar fokuserat och bra så blir bloggen tyst och så fort jag sätter mig vid datorn blir jobbet lidande. Svårt att hitta en balans där. Men att skapa och nöta in nya (och bra) rutiner tar sin tid, speciellt om man är jag.

Hur som helst. Det känns fortfarande bra på jobbet. Jag har varit på en handledning inom min företagarutbildning och jag är förväntansfull inför resten. Jag har också börjat springa igen och det känns bra.

5 kommentarer:

Red sa...

Känner igen mig! Har praktik + jobb de flesta vardagar och kommer hem halv åtta-tiden, vill även hinna träna ungefär varannan kväll och så har jag jobb på helgarna också. Det går bra men om jag börjar fundera på bloggen också får jag himla ångest, det finns inte tid helt enkelt. Och börjar jag blogga så hinner jag inte koncentrera mig på det andra. Håhhå. Men man får prioritera helt enkelt, när skolan börjar vänder det säkert :). Din ateljé ser drömsk ut, vill också ha!!

Hannasvirrvarr sa...

Red - Ja exakt sådär! Men det går väl lite i perioder. För tillfälle tar jag inte hem datorn från jobbet på kvällarna och det är rätt så skönt.

Du är förstås välkommen att hälsa på här i atlején om du av någon orsak skulle ha "vägarna förbi" ;)

Koko sa...

Så bra att det går bra :-)

mammaspring.com sa...

Vilket finte arbetsrum! Önskar jag hade ett rum där mina symaskiner kunde få stå framme!

Anonym sa...

I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website
yourself or did you hire someone to do it for you?

Plz respond as I'm looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. kudos
Feel free to visit my web page - santa monica apartment