31 juli 2012

Imorgon börjar det

I morgon börjar jag sådär officiellt hyra mitt arbetsrum. Och redan på fredag har det bestämts att det ska hållas öppet hus i hela företagshotellet. För min del kommer det lite väl snabbt men vad hjälps det. Alla är välkomna att titta in! Jag ska försöka få i ordning så mycket som möjligt. På torsdag levereras tillskärningsbordet - som jag i all hast råkade kalla "operationsbord" på finska när jag pratade med mina kollegor från Terveystalo på andra sidan korridoren. Ojdå. Idag har det inte hänt så mycket. Började ikväll klä om två stolar som jag köpte på loppis för en tid sedan. Stolarnas tyg (syns nere i bild) var kontorstråkigt och smutsigt. Man kan tycka vad man vill om de nya tygerna men tråkiga är de ju inte.

I väntan på rymliga hyllplan och det stora bordet flyttas saker omkring lite planlöst. Och så saknar jag också ett bord till symaskinerna, jag tänker mig ett gammalt (ca 60-tal), lagom stort köksbord. Som det här. Fast jag behöver det snarast, här i Kristinestad. Någon som har ett i garaget som du vill sälja förmånligt eller bara låna ut? Hör av dig isåfall!

4 kommentarer:

Christina sa...

Stolarna blev jättefina. :)

Anonym sa...

Jag tycker också att stolarna blev fina, pigga och fräscha! Mamm

Sandra sa...

Så fint det ser ut, jag tittar kanske in om två veckor så du får rätta till en klänning som jag låtit en sy upp här i Tanzania. Den blev dock inte som tänkt på grund av diverse språkproblem, men jag älskar tyget! :)

Hannasvirrvarr sa...

Sandra - Låter bra, du är välkommen :)