30 maj 2012

Uträttat och uppsamlat

Tänk om varje dag vore lika effektiv som den här. Eller nej, inte varje men lite fler i alla fall. Trots att jag delat ut tidningar, jobbat två timmar extra på posten, både lunchat och uträttat ärenden på stan så har jag dessutom sytt i många timmar. Sova har jag däremot inte hunnit så nu är det tack och godnatt för min del.
Förresten. Att ha en liten skräpkorg på bordet intill symaskinen är en mycket smidig grej när man syr. Nära till för alla små trådar och klipp. Det kunde förstås också vara bra att tömma den nu som då.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oj va söta fodral, är det iPhone fodralen? Fick du positiv respons av användaren av din prototyp?
Jag skulle också behöva få några effektiva dagar för att reda opp lite här och där...framför allt i "biblioteket"...du vet ju, suck! :-)
Mamm

Kitten sa...

Ah, ideén med miniroskisen gillar jag. Har en stor roskis på golvet vid maskinen, men av nån anledning är den jämnt på fel sida...Så, liten roskis för ena handen o stor för andra ska jag ta o testa! :) Supernätta fodral annars!

Nora sa...

Det där med en roskis på bordet bredvid symaskinen är nog så smidigt. man kunde inte tro hur mycket det underlättar. jag råkade ha en gammal kakform bakom symaskinen när jag sydde en gång och sen dess har den omvandlats till en roskis :-)

Mib sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mib sa...

Hej, dina fodral är jätte fina jag skulle behöva ett fodral för min kamera. Har du direktiv för hur man skall sy ett fodral?

Hannasvirrvarr sa...

Mam - Jo, det är iPhone-fodralen

Kitten - Tack. Och jo, roskis så nära som möjligt är bra.

Nora - Precis på samma sätt uppstod även min kruka till roskis :)

Mib - Mnja, inte direkt. Det varierar nog beroende på form, storlek, vaddering eller ej och vilken sorts stängningsanorning man gör. Men så mycker kan jag i alla fall säga att du kan testa dig fram i t.ex. ett gammalt påslakan eller annat tyg som är i skick att slängas. När du sen hittar ett fungerande sätt så klipper du till i tyget du vill använda.