15 april 2012

Tyghög, vackert mönster och tygkassar


Här en hög med några av de senaste tygfynden (plus några gamla). Kominationen av olika färger och mönster är en sann inspirationskälla.

Speciellt det här mönstret höjde min puls. Det här är en så fin tygbit att det kommer att bli verkligt svårt att sätta saxen i det. Men jag tänker mig att ett fodral till min mac och kanske också någon annans kunde vara ett bra alternativ.

Tygkassar, något jag inte kan vara utan. Praktiskt att slänga ner grejer i, omöjligt att hitta det igen. De små utmaningarna i livet.

Och förresten! I Jakobstad pågår nu AE Fashion Week och på tisdagkväll är det Second Hand Market mellan kl. 17 och 20, samtidigt håller jag workshop och tipsar om hur du enkelt kan fixa till dina kläder. Jag säljer också lite second handplagg och i alla fall några tygkassar i egen produktion (tycker du om att klä dig i svart behöver du absolut en färgglad kass).

Under hela evenemanget (14-20.4) finns också ett Showroom där olika kreatörer ställer ut sina skapelser. Jag finns med också där. Kanske vi ses på tisdag!

10 kommentarer:

i. sa...

Jag beställer en skyddsväska till min MacBookPro av det underbara pulshöjande tyget ;)
Jag har skumgummityg som kan användas som stoppning.

Christina sa...

Skulle gärna komma till Jeppis på tisdag, men har tyvärr andra planer. :/ Hoppas ni får en trevlig och inspirerande kväll.

Gila sa...

Ja, tygkassar kan man inte få för många av...

verkstaden verstas sa...

Ses vid After Eight!

Hannasvirrvarr sa...

i - Jee! :)

Christina - Tack!

Gila - Precis!

Verkstaden - Kul, du måste hälsa!

Lotta W sa...

ååh!! vilka färger på tyget! om du har så det räcker av tyget (såg att någon hunnit före mig) så vill jag också jättegärna beställa ett fodral till min macbook, har en 13,3 tums. Kram!

Hannasvirrvarr sa...

Lotta W - Tror nog det ska räcka! :)

Kitten sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kitten sa...

Aj, nej, var det idag?! Trodde du skulle ha din workshop-juttu på torsdag...Äsch då, men hoppas ni hade en lyckad kväll iaf.

Jättesnygga tyg förresten!!

Laura sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.