2 april 2012

Fantasier om ett handfatDet här orangea handfatet såg jag på findit och kom ihåg en bild av ett tilltalande badrum i en tidning för nån vecka sedan. Det var vitkaklat med gröna handfat, liknande det här. Och det var så snyggt. Jag som tycker om både gammalt och färg kan inte låta bli att känna mig lockad av dessa färgade badrumsporslin som ännu finns kvar i en del gamla hus. Men oftast finns de i kombination med typ rött golv, orangea tapeter och gult tak vilket lätt känns lite väl mycket för en vanlig person. Men i ett annars ljust och vitt badrum! Så snyggt.

Fanns också en gul mangel och en mycket tilltalande 70-tals barnvagn.

11 kommentarer:

Anonym sa...

god morgon !

härliga saker du hittat på findit, såg du även huset som var till salu som finns på en så härlig tomt och bra plats? ganska nära oss :)) Kom ut å kör så skall jag visa dig ! Åsa

Annika sa...

hehe, tycker no att du kan köp e så slipper vi e :D

Carita sa...

Kunde nog så här på våren tänka mig något i gult och limegrönt om jag skulle renovera toaletten. Men kanske man skulle bli trött på det i längden, och att svart, grått, vitt funkar bättre - vet inte :-)

Hannasvirrvarr sa...

Åsa - Såg jag inte, skicka gärna en länk!

Annika - Nämen är det ert? :)

Carita - Jo, svårt att veta. Fast jag vet i alla fall att jag vill ha färgklickar omkring mig så jag är rätt så säker på att det skulle funka för mig i alla fall :)

Annika sa...

Joo, å nu hoppas vi att nån sku gilla det, tar bara en massa rum här så för väl till stormossen om ingen vill ha... :)

Hannasvirrvarr sa...

Annika - Jo precis - det där var precis rätt sak att säga för att få mig att köpa den. Måste rädda, liksom. Haha. Ska fundera nån dag iaf...

Fia aka. Mollys Mamma sa...

Åh! Ett sånt har mamma å pappa på wc! Med matchande wc stol å just bruna väggar å orangebrunt golv... Behöver jag säga att en renovering vore på sin plats...?

Annika sa...

Int va e meningen att du sku ta e på he viset :D int vet ja nu om vi näns kast bort de då det är i så bra skick heller, får väl stå lite till tills kanske nån vill ha :)

Anna-Lena sa...

Då måste du bara titta på det här inlägget om ett nybyggt hus där de har en grön wc-stol och tvättfat från 70-talet. Verkligen ursnyggt!

http://blogg.vasabladet.fi/inredning/2011/10/03/hemma-hos-hartviks-del-3/

Anna sa...

Exakt ett sånt handfat finns i mommos och moffas hus! Där matchas det med gröna tapeter... ;)

mammaspring sa...

Den där kranen alltså... sådan hade vi hemma hos oss då jag var liten! :) Omöjlig att dricka från utan att röra med hakan i lavoarskanten :)