19 april 2012

En lång och händelserik väg hem

När jag skulle klä på mig på morgonen i Esse igår märkte jag att tankspriddheten hade packat min väska. Inte en enda strumpa och ingen topp att ha under (och jag frös som en liten gris). Så jag gick ett litet rövartåg genom husets garderober och hittade både strumpor och topp. Och dessutom ett halsband. Sen iväg mot Jakobstad.

Jag hade glömt att fota After Eights Showroom så jag stack mig in eftersom jag hade några minuter extra.

Här är mina blommiga klänningar av loppistyger. Den mörkare känner ni kanske igen från bloggalan och den ljusa började jag sy till ett bröllop förra sommaren, sen blev det aldrig av (nog bröllopet men inte vårt deltagande) och då förblev också klänningen ofärdig. Men inför det här evenemanget gjorde jag ett ryck och sydde den klart.

Efter ett avklarat möte tog jag naturligtvis en liten loppisrunda.

Fastnade för läderkjolens dekorativa sömmar (men köpte den inte). Däremot köpte jag en massa andra kläder. Klädturen höll i sig.

Nästa anhalt var Purmo och Aja. Malin dök också upp och det bjöds på livliga diskussioner och kladdkaka.

Jag var klädd i både nya och gamla fynd. Randiga tröjan köpte jag på AE:s Second Hand Market, jeansvästen (som jag är lite förälskad i) har jag köpt från Lundagård, koftan, bältet och byxorna är gamla loppisfynd och halsbandet lånade jag av min syster (eller från hennes rum, där hon inte längre bor).

Bättre sent som vanligt startade jag tillbaka mot Kristinestad. Nu är dagens tidningar utdelade och jag ska ägna den här dagen åt att sova och slappa. Så föhäääda skönt det ska bli.

2 kommentarer:

Maggie sa...

Skönt att höra att hemresan med sommardäck gick bra! :)

Christina sa...

Den ljusblommiga klänningen var ju fantastisk! Jag vill också ha en sån..