13 april 2012

Om du måste välja

Det finns ju oändligt med mera och mindre seriösa tävlingar på teven. Först (i mitt tv-liv i alla fall) kom Fångarna på Fortet som följdes av Gladiatorerna, Idol, Let's dance, Top Model, Project Runway osv. osv. Om du var tvungen att välja, vilken tv-tävling skulle du delta i?

Eftersom jag är ett barn innerst inne så jag skulle offra all heder och värdighet för att få vara med i Wipe Out. En enda enorm lekpark för vuxna. Underbart! Så jag väntar tålmodigt tills serien förhoppningsvis kommer till Finland.

12 kommentarer:

Christina sa...

Jag skulle välja Idol, om jag måste alltså. Fast frivilligt skulle jag aldrig delta förstås. Tycker inte om sättet som de klankar ner på folk.

Fia aka. Mollys Mamma sa...

Fångarna på fortet, helt klart!! Hur nice vore int de liksom? Eller project runway... Varför får man annars en känsla av att "nu MÅSTE jag sy nåt plagg" när man ser på Project Runway btw...?

Kitten sa...

Ojdå, Let's dance fick det nog bli då, med project runway som mycket stark tvåa. Sy och designa kan jag ju redan någotsånär, medan jag bara kan grunderna i några få danser-och det är ju så roligt!! Wipeout har jag inte sett dock, men kanske du får din chans, alla sånadär tävligsprogram tycks ju sprida sig till alla länder nuförtiden så att det snart inte finns några endast i finland-program kvar...

Ninah sa...

Jag skulle absolut välja Project Runway! Kläder och design är ju mitt liv så :P

Linus sa...

Jag har sedan barnsben drömt om att få besöka Fort Boyard, men vet inte om jag är tillräckligt atletisk och orädd för att delta i fångarna på fortet! Men det är det mest lockande alternativet. :)

Tofslan sa...

Idol förstås, men aldrig i livet i Finland. Det är på så mycket lägre nivå än i t.ex Sverige..

Hannasvirrvarr sa...

Christina - Speciellt jag skulle klankas ner i Idol, haha ;)

Fia - Håller med, Fångarna på Fortet drömde jag om förr, skulle inte tacka nej om jag fick erbjudandet :)

Kitten - Let's Dance skulle jag också jättegärna delta i, tänk vilken lyx med en privat danslärare varje dag.

Ninah - Jag tyckte om att titta på det programmet men tror inte att jag själv skulle våga delta. Det skulle vara kul med de utmanande uppgifterna men hemskt med tidspressen.

Linus - Jag är med!

Tofslan - Så vilket år tänker du gå med och vinna? ;)

Maggie sa...

Hmm, kanske Amazing Race så skulle man eventuellt hinna se nåt av världen. Men huj så stressigt och så otrevliga dom är mot varann :/ Nej, nu vet jag! Halv åtta hos mig skulle jag DEFINITIVT vilja vara med i! :D Jag skulle mata rawfood i mina gäster... hehehe...

Hannasvirrvarr sa...

Maggie - :D

Mia sa...

Amazing Race skulle ju vara häftigt, men jag tror att det skulle vara lite deprimerande att se hur man reagerar i pressade situationer efteråt... Så för att vara på den säkra sidan väljer jag Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show! Om nu någon minns den...

Ninette sa...

Jag skulle välja det där konstprogrammet, vad det nu sen heter. Dom verkar få så roliga uppgifter i det programmet, och så skulle det vara kul att få konstruktiv kritik av riktiga proffs.

Hannasvirrvarr sa...

Mia - Jo, jag tror jag har sett det nån gång!

Ninette - Konstprogram, tror jag inte att jag vet, låter spännande.