7 februari 2012

Datum att inspireras

Närpes vuxeninstitut prövar på det här med lunchföreläsningar, jag ska hålla två och sitter och planerar som bäst. Endast tre dagar kvar att anmäla sig till det första tillfället. Klicka på affischen här under för att komma till vuxeninstitutets hemsida där du kan anmäla dig.

Närpes erbjuder verkligen ett intressant och fullspäckat kursutbud. Själv anmälde jag mig till föreläsningen Modemanifestet med Sofia Hedström (15 mars, kl. 18.30-21) som har skrivit boken Modemanifestet - de stilsmartas handbok. Den handlar om ett alternativt sätt att se på mode och stil, ett synsätt där överkonsumtion och slit- och släng inte har någon plats. Precis sådant jag är intresserad av. Jag måste verkligen skaffa den boken och jag hoppas verkligen att föreläsningen blir av, så anmäl dig du med!

Sen en sista grej, den där planerade loppisturen i Vasa blev inte av på grund av kyla och att så många hade förhinder. Vi funderar på att försöka igen den 10 mars, bättre lycka? Anmälningar till christina.doktar at gmail.com.

2 kommentarer:

Koko sa...

Kan du inte flytta "Sätta gränser"-seminariet lite närmare mig? Jag har just konstaterat att jag har så svårt att säga ifrån, speciellt på jobbet. Inte bra.

(Fast förstås, skulle det vara närmare så skulle jag säkert ändå inte hinna gå...)

Evasleva sa...

Vad roligt! lycka till!