11 januari 2012

Tankspriddheten

Jag brukar prata om att jag är tankspridd och det är ingen lögn. För en stund sedan kokade jag upp tevatten, hällde vatten i muggen, börjar läsa tidningen och 45 minuter senare kommer jag ihåg mitt te.

6 kommentarer:

alegni sa...

Tell me about it. I dag gick jag in i köket, öppnade vattenkranen och fyllde ett stort glas med vatten. Sen ställde jag tydligen ner glaset på diskbänken och gick därifrån, för några minuter senare var jag törstig igen, gick in i köket igen, och där stod ett fyllt glas och väntade på mig.

Fager Dam sa...

Låter bekant. Ditt inlägg om att tänka positivt fick mig förresten att blogga om min egen vresighet. Som jag inte ser som särskilt tidsenlig, jag tycker det pratas om hur man ska vara positiv hela tiden. Men kanske det är så, att man läser tiden tecken från sina egna utgångspunkter?

katarina sa...

Ingen fara.
Värre är när du ser flera temuggar på rad som ännu är odruckna.
Been there, done that ;)

Joanna sa...

Jag brukar lägga in en kopp med vatten o en tepåse i micron till frukosten. Och hitta den på kvällen när jag ska koka kvällste innan jag lägger mig ;)

Linus sa...

Du är inte ensam!

roddbollen sa...

Jag brukar hitta halvdruckna kaffekoppar överallt i lägenheten..;) Och blir alltid lika förvånad när de finns på lite konstiga ställen som i kylskåpet t.ex...