13 januari 2012

Sommarminnen

Jag bläddrade i gamla bilder från sommaren och hittade några festliga som jag inte tror jag visat tidigare. Låt oss drömma om sommar för en liten stund.

Om du tycker det är förhatligt med dyr lösglass och små glassbollar så ska du besöka campingen i Kristinestad. När man beställer två bollar är det här vad man får. Eventuellt är det här det allra bästa med hela staden.

Lillasyster Lina hälsade på och vi körde ut till Kanonviken. Vi konstaterade att om det är meningen att man ska se cool ut på stranden så misslyckades vi något oerhört.

Den här bilden är sunkig och väldigt oplanerad (vi hade besök av en åttaåring som var väldigt intresserad av min kamera och fotade allt och inget). Men det är roligt med såna bilder. Den här får mig att längta efter solbränna. Och fnissa åt att Anders och jag har samma "frisyr".

En dag cyklade jag iväg och plockade en blombukett i vägrenen.

Johanna hälsade på och vi for till Bötombergen för ett kvällsdopp. Med oss tog vi loppisfyndade, rosa, hellånga nattlinnen som vi klädde på oss efteråt och tyckte att vi var himla roliga. Till planen hörde också att jag skulle stiga ur och tanka bilen iklädd nattlinnet på vägen hem, men jag ballade ur så Anders fick tanka istället.

5 kommentarer:

Anonym sa...

alltså den sista bilden är ju helt ljuvlig! :)

Linus sa...

Oj, jag hade glömt hur snygga vi var den där otroligt heta dagen! Och verkligen vinnande "frisyrer" du och anders hade. :-)

Nancy sa...

vilka underbara bilder! Men jag tänkte inte ens på att det var nattlinnen ni hade på er, jag är ganska säker på att jag har sett liknande modeller i trendiga skyltfönster ;)

Sarah, lilljutrikas sa...

oj, vilka glassar!!! Vi måste absolut besöka kristinestad i sommar. Vad finns det att se där?
//Sarah

Hannasvirrvarr sa...

Sarah - I Kristinestad finns flera museer om sådant intresserar, vid campingen finns då de enorma glassarna och en strand och så ordnas det flera stora marknader i staden runt året. Sommarmarknaden som i år är 13-15.7 är stor och välbesökt. Över lag är trähusstaden en fin miljö att vistas i och 16-17.7 ordnas evenemanget Öppna Portar där en del av invånarna öppnar upp sina trädgårdar för besökare. Du kan också söka info på kristinestads hemsida: www.kristinestad.fi/. Och kanske jag skriver något inlägg om ämnet.