16 november 2011

Inkommande julpyssel

I kväll ska jag inspirera till pyssel på en pysselkväll med Marthor. Det blir mest papper, jul och återanvänt. Sitter som bäst och slänger ihop en massa exempel. Jag limmar, syr och stämplar.
Den 8 december håller Ida Haapamäki och jag julpysselkväll i Kristinestad, kl. 18-29. Vi pysslar julkort och paketerar av återvunnet material. Material ingår i deltagaravgiften 2 €, mer material finns till salu. Ta också med eget! I Kristinestads högstadie, handarbetsklassen. Anmälningar: ida.haapamaki@krs.inet.fi

Och den 14 december kommer jag att vara på Malakta i Malax och inspirera på en julpysselkväll. "Hanna Enlund kommer och visar oss hur man, i sann ReDo-anda, snyggt packar in julklappar med hjälp av det man hittar hemma, istället för att köpa julklappspapper och rosetter." Ingen deltagaravgift.

Även här på boggen har jag, närmare jul, tänkt sprida tips omkring mig.

5 kommentarer:

popetotrora sa...

Kul med en pysselkväll! Jag har inte riktigt kommit igång med mitt julpysslande ännu. Än så länge så samlar jag på mig en massa idéer och inspiration, men snart ska jag sätta igång!

Anonym sa...

Hej! Jag är ingen "julmänniska" men skall anmäla mig till din O Idas kurs! Kanske jag blir inspirerad, för att pyssla är ju avkopplande!//Helena

Hannasvirrvarr sa...

Popetotrora - Jag hade nog vanligtvis inte börjat ännu heller. Men riktigt roligt att komma igång tidigt i alla fall.

Helena - Ja, gör det! Ännu roligare är det att pyssla i grupp :)

malin sa...

åh, synd att du bor så långt bort. hade verkligen velat gå på en pysselkväll!

kix sa...

Låter jättekul! Måste se om jag har nåt ledigt utrymme i kalendern. Om inte, så lycka till med pysslandet! :)