7 oktober 2011

Findit-spanat

Ibland när jag inte har annat att göra, eller snarare när jag har annat jag borde göra, surfar jag runt på findit.fi. Här är dagens favoriter.

1. En amerikatrunk som jag inte skulle vilja ha hemma hos oss men som skulle vara hur snygg som helst i ett shabby chic-hem.

2. Ett riktigt drömhus i mina ögon. Byggt 1957 (ja!) och inte tråkrenoverat (ja!), 120 kvm (precis vad jag tänker mig skulle vara lagom), en trevlig gårdsbyggnad och gård. Och priset 39000 €. Fast vi står inte i beråd att köpa hus och så finns det i Korsnäs (Korsnäs är en fin liten ort men det är långt borta härifrån och från allt känns det som).

3. Här ett till oerhört charmigt hus som inte är tråkrenoverat, och där man få se bilder inifrån. Jag kan inte annat än falla i fröjd över köksinredningen.

4. Nu behöver jag ingen potta men hade jag haft ett pottbehov hade jag definitivt försökt tillfredsställa det med denna orangea BabyBjörn. Finns i Pedersöre för 10 euro om du behöver.

6 kommentarer:

Tyg och otyg sa...

Jag har en liknande koffert som jag köpte på en garageloppis i somras faktiskt. Den står dock i min källare eftersom jag inte riktigt räknat ut var jag ska få plats med den...
Jag är dock lite allergisk mot shabby chic, så jag hoppas att den kan avge andra vibbar också. :)

Hannasvirrvarr sa...

Tyg och otyg - Jo, alltså jag har också lite allergier mot shabby chic-begreppet. Här var jag mera ute efter ordens egentliga betydelse, liksom lite slitet men ändå snyggt.

Tyg och otyg sa...

Haha, ja, då håller jag med!

Krisses hantverk sa...

"Tråkrenoverat " var ett bra ord! Huset är verkligen charmigt!

Jessica sa...

Slå till på huset tycker jag ;) (eftersom det råkar vara sambons farföräldrars) Huset är jättecharmigt, men som du skrev ligger det lite på fel ställe. Men vi hoppas det finns någon som nappar och vill köpa.

Hannasvirrvarr sa...

Jessica - Åh, nu blir jag ännu mera sugen. Men timingen är inte alls rätt...