12 september 2011

Bloppis mm.

Jag har haft ett alltför hektiskt schema de senaste dagarna, därav den tysta bloggen.

Efter postrundan i lördags klädde jag mig i blommig klänning och körde till Närpes för att delta i en intensiv kurs om att starta eget. Eftersom jag varit vaken sedan halv fyra och inte sovit så mycket som jag borde blev det riktigt tungt mot slutet av dagen. Men det var ändå värt mödan. Trots att det sades en del saker som jag över huvud taget inte höll med om.

På söndag morgon var jag igen ut och dela post och det var mycket vackert när jag kom hem och solen höll på att gå upp. Naturen är så härligt uppfriskande på hösten efter alla kvava sommardagar.

Så jag njöt en liten stund av vädret och sen satte jag fart att plocka ihop saker till bloppiset.

Det var första gången jag var till Ritz. Man såg redan på skylten att det är ett snyggt ställe.

Och det var det minsann.

Som ni ser var det bråttom att ställa i ordning. Knappt hann vi in innan kunderna strömmade till. Roligt att det kom så pass många. Jag hann både sälja en hel del och prata en väldigt stor del.

Efteråt blev jag kvar i stan på kreativt eftersnack. Roligt och alltför sent. Klockan var halv ett på natten när jag var hemma och lade mig, för att stiga upp och dela ut post tre timmar senare. Men det var också värt mödan.

Och nu sitter jag här och har en hel massa vilande att ta igen. Jag ska börja med att krypa till sängs och sova minst till klockan ett.

Tack till alla som ordnat och hälsat och varit gästvänliga!

6 kommentarer:

Sofie sa...

tack sjölv:)!
s

Hanna sa...

Tack själv! Det var kul att träffas!

Sara sa...

Jag tror att jag ska på mostsvarande kurs i Vasa då den ordnas där. Jag har ganska höga förväntningar, så jag hoppas att jag inte blir besviken :) och faktiskt lär mig nånting :)

Krisses hantverk sa...

Vad roligt att det gick bra! Tyvärr hade jag inte möjlighet att titta in,jag var verkligen störd över det!!!!

Gila sa...

Lät som en härlig och rolig dag/kväll.

Hannasvirrvarr sa...

Sara - Jag lärde mig nog saker i alla fall :) Fast den är förstås väldigt allmän och kan inte riktigt gå på djupet eftersom den är endast en dag. Men mycket har de ändå fått in.

Krisse - Det kommer säkert fler möjligheter :)