21 augusti 2011

Söndag i Vasa


Det var regnigt hela dagen, men vad gör det när man ska sitta inomhus och prata.

En generös hög med bloggare samlades till brunch på Kantarellis, inte ute i skogen som man nästan kan tro. Efter att vi fyllt våra magar fick vi lyssna till Sara Jungersten som är aktuell med sin debutroman Wannabe. Det tyckte jag var ett lyckat drag av arrangörerna (Marica och Christina).

De här glada typerna satt jag bredvid. En tillmamma blogg, Sandra och Evelina. Jag satt också bredvid Hannah, vi syns tillsammans på Evelinas blogg (på alla bilder av oss i min kamera blundar någon av oss).

Eftersom vi var så många kom man inte åt att prata med alla men det var knappast sista bloggsammankomsten så jag litar på att det kommer flera chanser.

Det råkade sig så lyckligt att min vän Elin, med sambo och syster var i Vasa, så vi strålade samman efter brunchen och granskade hela utbudet på lopptorget Ewa&Adam.

Jag fnissade åt den lilla plasttoalettstolen.

Beundrade attraktiva retrotyger.

Tyckte att den här tekannan var rätt så fin.

Tittade på den fina förpackningen med klädnypor.

Och det här var klädseln för dagen. Prickig skjorta 1 € från loppis på Kalevavägen 11 i Åbo, riktigt höga Tiger of Sweden-jeans 5 € på loppisrace i Purmo och ett lite lustigt Aarikka-halsband 4 € från ett helgloppis här i Kristinestad.

3 kommentarer:

Sandra N sa...

Du var så fin i din outfit! Och det bästa bordssällskapet man kunde tänka sig! :D jättetrevligt att lära känna dig Hanna! Hoppas vi ses flera gånger :)

HannasVirrVarr sa...

Tack och tack desamma, har svårt att tänka mig att vi INTE skulle ses igen! :)

Maggi sa...

...och här liknar du din mor så in i vassen... ;O När hon var yngre förstås