27 augusti 2011

iNaked eller Som ett skalat äpple

En del människor tycker att loppisar är övermäktiga, att det är allt för mycket saker, stök och oreda. Att man inte vet var man ska börja och att det inte går att hitta något i den stora mängden skräp.

I torsdags upplevde jag det motsatta i en Apple Store. Jag gick in och kände mig plötsligt helt avslöjad och naken. Alla vita kliniska ytor fick mig att känna mig som uppslängd på ett operationsbord. Men istället för att blir invärtes granskad av en kirurg ska jag bli skamligt offer för kunniga försäljare som (i alla fall i den aktuella miljön) är ljusår coolare än mig.

Men ja, nu är jag ägare till en mac och kan starta resan mot ett häftigare liv. Hö hö.


8 kommentarer:

Ida sa...

åh, förstår precis vad du menar! när jag ser affärer med dyra märken, vare sig det är kläder, smink eller elektronik känner jag mig som ett svart får. osäker, opassande, konstig. På en loppis däremot kan man ju gå och rota i lugn och ro i sin egen takt och inte utmärka sig bland folkvimlet. Underbart:)

Nina sa...

Välkommen in i den flashiga macosphären! Jag håller fortfarande på och orienterar mej runt, har hamnat i en och annan återvändsgränd. Men tappar du humöret nån gång så rekommenderar jag att du slår igång en gammal pc, bara för att få stänga av den igen efter 10 minuter när den fortfarande står och tuggar och inte riktigt gått igång.

mikaela sa...

välkommen ;)

Kamomilla sa...

Nää..gillar inte mac alls..

Gila sa...

Är också på väg att bli macägare...

Sabrina sa...

Apple Stores är ganska skrämmande. Därför förstår jag inte hur de där ungarna vågar smyga in sig där, och ställa sig vid en dator för att spela spel.

HannasVirrVarr sa...

Ida - Ja, jag kände mig riktigt klumpig och malplacerad.

Nina - Jo, det är så estetiskt tillfredsställande med en mac men lite stapplande med användningen i början.

micaela - Tack!

Kamomilla - Det håller sambon hårt fast vid också. Men de är ju så snygga! ;)

Gila - Lycka till!

Sabrina - De är skrämmande! Jag förstår inte ens hur jag vågade gå in ensam...

Galleri MochB sa...

Grattis :O)