12 juli 2011

Bloggkomentatorn

här ofräsch är jag. Haha.

7 kommentarer:

Kamomilla sa...

Fräsch och ekologisk! det gillar jag! Lite hudceller och hårbollar rensar bara magen. ;)

Anne sa...

Hahha, du din lilla snuskhummer! :)

Anonym sa...

Hej! Snubblade över din blogg idag och kände direkt att den här kommer jag börja lusläsa så det ståt härliga till!:) Du verkar ha koll på loppisar i de flesta städer. Kan du ge några tips på bra loppisar i Pargas, Jakobstad och Karleby? Är på väg dit de närmaste dagarna och skulle gärna passa på att kolla in loppisutbudet, men det är så svårt att veta vilka man ska välja när man inte själv besökt dem förr...

Tofslan sa...

Det finns nog ofräschare saker än t.ex salladsbestick och dynvar från loppis. Suck! Folk är väl olika?! En del köper bara loppissaker, och ser dem som nya. En del tycker prylar från loppis är ofräscha. Men vadå, köper man t.ex salladsbestick från en butik, är ju dom också petade på av alla kunder?! Blä för sådant skriveri!!!
Sköt om dej Hanna :) Kram.

HannasVirrVarr sa...

Kamomilla - Haha, absolut! (Fast hårbollar låter lite äckligt)

Anne - Ja, akta dig! :)

Anonym - Kul. I Pargas brukar jag titta in till Wanha Kammari som finns riktigt mitt i centrum (nära Axo), det är ett loppis jag gillar.

I Jakobstad kan du besöka Retro (riktigt billiga kläder) och Loppishallen (ganska stort med hyrbord men ibland dyra priser).

I Karleby finns relativt nyöppnat och stort SPR-loppis nära den stora rondellen, Aghata-loppiset är ganska mysigt och om du gillar att gräva bland en massa smutsiga grejer så ska du besöka "Allt mellan himmel och jord", finns en bit utanför centrum.

God fyndlycka!

Tofslan - Bloggkommentatorn som skrivit inlägget har som uppgift att driva med bloggare. Det är inte uppriktigt elakt menat. Kram!

Anonym sa...

hahaha. så himla ofräscht med begagnade salladsbestick och örngott. så himla lyxigt att äta på restaurang med begagnade bestick och sova på hotell med begagnade lakan!

Emma sa...

Loppissaker har i alla fall en själ, tycker det är fint med saker som någon annan pillat på innan, som dom tyckt om eller för den delen ogillat! (fast efter viss tvättning/diskning:)